eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi
Tokmac Nguen, a Ferencváros játékosa ünnepel, miután gólt szerzett a Celtic Glasgow ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőjének második fordulójában Glasgowban 2020. augusztus 26-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Getty/Mark Runnacles

Tokmac Nguen végül elárulta, miért maradt az FTC-nél

Hazájában adott nyilatkozatot a Ferencváros norvég támadója.

A 28 éves futballista szerződése lejárt volna nyáron és sokáig úgy nézett ki, hogy nem marad a zöld-fehéreknél. Tokmac a norvég Drammens Tidendének adott egy interjút, ahol elismerte, hogy a Besiktas, a Basaksehir is megkereste a norvégot, de Japánból, az Egyesült Államokból, az Emirátusokból és Szúd-Arábiából is keresték – vette észre az Üllői129 szurkolói oldal.

A csatár azt mondta, nagyon kötődik a klubhoz, de négy év után már nem könnyű megtalálni a motivációt, ezért gondolkodott a váltáson. Végül arra jutott, hogy a Ferencvárossal újra a Bajnokok Ligájában akar játszani.

A családja, a felesége és a másfél éves kisfia, Isaac is nagyon jól érzi magát Budapesten, ezért végül 2025-ig írta alá az új szerződését.

"Sok pénzt kereshettem volna egy klubváltással, minden csapat, amelyik érdeklődött, több pénzt ajánlott, de az ösztöneim a Fradit sugallták" – mondta Tokmac.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×