eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
A 42. Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny mezőnye az első, 173 kilométeres Siófok - Kaposvár szakaszon Balatonlellén 2021. május 12-én.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Szerdától vasárnapig ismét borul a közlekedés országszerte – erre számíthat

Ideiglenes útlezárások várhatók a Tour de Hongrie kerékpárverseny alatt – hívta fel a figyelmet a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kedden.

A társaság emlékeztet, hogy a közlekedési kultúra napján kezdődik az ország legnagyobb kerékpárversenye, a Tour de Hongrie, amely vasárnapig 905 kilométernyi, zömében országos közúton zajlik majd.

A verseny útvonalán a közlekedők több helyszínen is ideiglenes, teljes pályás, mozgó forgalomkorlátozással találkozhatnak, ezért az érintett szakaszok forgalmi helyzetéről érdemes utazás előtt tájékozódniuk a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál.

A verseny szerdán Csákvár és Székesfehérvár között kezdődik, csütörtökön Karcag és Hajdúszoboszló, pénteken Sárospatak és Nyíregyháza között, szombaton Kazincbarcika térségében folytatódik, majd vasárnap Miskolcról indulva a Kékestetőn zárul.

A pontos útvonalról, az érintett településeken az áthaladás tervezett időpontjairól és az útlezárásokról a www.tourdehongrie.hu oldal Etapok menüpontja alatt tájékozódhatnak az érdeklődők – hívta fel a figyelmet a cég.

A verseny ideje alatt rendőrségi forgalomirányítás mellett hosszabb, néhány órás zárásra az első versenynapon a Bicske–Herceghalom–Biatorbágy–Etyek–Alcsútdoboz–Felcsút útvonalon kell számítani, ahol három kört tesznek meg a versenyzők – áll a közleményben.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×