eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
BARCELONA, SPAIN - DECEMBER 04: Xavi Hernandez, head coach of FC Barcelona looks on prior the La Liga Santander match between FC Barcelona and Real Betis at Camp Nou on December 04, 2021 in Barcelona, Spain. (Photo by Eric Alonso/Getty Images)
Nyitókép: Eric Alonso/Getty Images

Megint kikapott a Camp Nouban a Barcelona

Meglepetést hozott a La Liga hétfő esti mérkőzése, a Cádiz 1-0-ra győzött a Barcelona ellen a Camp Nouban. Mindez azt jelenti, hogy a Real Madrid előnye a vesztett pontokat tekintve immár 12 pont a katalánokkal szemben. Ancelotti csapatának még hat, a Barcának hét mérkőzése van hátra.

A Cádiz kiválóan megszervezte a védelmét és veszélyes ellentámadásokat vezetett. A gól nélküli első félidő után Lucas Pérez révén megszerezte a vezetést. A folytatás nyílt játékot hozott, Xavi megpróbálta cserékkel is felfrissíteni a csapatát. A Barca a hajrában éppen olyan kétségbeesetten támadott, mint az Eintracht Frankfurt ellen csütörtökön, de ezúttal nem tudott gólt, gólokat szerezni. Ismét kikapott. A hosszabbítás tíz percen át tartott. Az élcsoport: 1. Real Madrid 75 pont (32 mérkőzésből), 2. Barcelona 60 (31), 3. Sevilla 60 (32), 4. Atlético 60 (32).

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×