eur:
389.5
usd:
363.09
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Dean Bombac, a szegedi csapat játékosa (b) és a veszprémi Blaz Blagotinsek a férfi kézilabda NB I döntőjének második, Telekom Veszprém - MOL-Pick Szeged mérkőzésén a Veszprém Arénában 2021. június 5-én.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Már az elődöntőben összeakad a Szeged és a Veszprém

Győrben lesz a férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntője.

Összekerült a címvédő Telekom Veszprém és a bajnok Pick Szeged a férfi kézilabda Magyar Kupa elődöntőjében.

A másik ágon a Fejér-B.Á.L Veszprém és a Budakalász KZRT csapatai találkoznak.

Legutóbb 2011-ben fordult elő, hogy nem a Telekom Veszprém és a Pick Szeged játszotta a kupadöntőt, akkor a veszprémiek ellenfele a PLER KC volt, a szegediek a legjobb négy közé sem kerültek be.

A négyes döntőre április 23-24-én kerül sor a győri Audi Arénában.

Rupp István, a magyar szövetség versenyigazgatója az adásban elmondta, hogy a Magyar Kupában csak az első és a második helyezés ér nemzetközi kupaindulási jogot.

Április 24-én, vasárnap nemcsak a férfi Magyar Kupa bronzmérkőzése és döntője lesz a győri Audi Arénában, hanem 14.45-től a Magyarország-Szlovákia női világbajnoki selejtező is.

Címlapról ajánljuk

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×