eur:
392.71
usd:
366.09
bux:
66785.71
2024. április 25. csütörtök Márk
MADRID, SPAIN - FEBRUARY 23: Joao Felix of Atletico Madrid scores the opening goal during the UEFA Champions League Round Of Sixteen Leg One match between Atletico Madrid and Manchester United at Wanda Metropolitano on February 23, 2022 in Madrid, Spain. (Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images)
Nyitókép: Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images

Egy 19 éves kameruni-svéd mentette meg a Manchester Unitedet

Két mérkőzéssel zárult a labdarúgó Bajnokok Ligája 2022-es nyolcaddöntőinek első fele. Az Atlético Madrid a Manchester United, a Benfica pedig az Ajax ellen játszott döntetlent.

ATLÉTICO MADRID–MANCHESTER UNITED. A két összeállítás. Atlético: Oblak - Vrsaljko, Gimenez, Szavics, Reinildo - M. Llorente, Herrera, Kondogbia, Renan Lodi - A. Correa, Joao Felix. Manchester United: De Gea - Lindelöf, Varane, H. Maguire, Shaw - Fred, Pogba, Rashford, Bruno Fernandes, Sancho - Cristiano Ronaldo.

SL BENFICA–AFC AJAX. A két összeállítás. Benfica: Vlahodimosz - Gilberto, Otamendi, Vertonghen, Grimaldo - Rafa, Taarabt, Weigl, Everton - Goncalo Ramos, Darwin. Ajax: Pasveer - Mazraoui, J. Timber, L. Martinez, Blind - Ed. Alvarez, Berghuis, Gravenberch - Antony, Haller, Tadics.

ATLÉTICO MADRID–MANCHESTER UNITED 0-0. Az első öt perc az Atléticóé volt, Lindelöf látványos bevetődéssel mentette meg kapuját a góltól.

ATLÉTICO MADRID–MANCHESTER UNITED 1-0. Máris vezet az Atlético, Renan Lodi pontos beadást a védők között kilépő Joao Felix látványos és pontos fejessel váltotta gólra. Ez volt az első gól, amit angol klub 2022-ben a BL-kapott, 277 perc után.

SL BENFICA–AFC AJAX 0-1. Dusan Tadics góljával előnybe kerültek a hollandot. Üresen hagyták a védők, ő pedig ezt megbüntette.

ATLÉTICO MADRID–MANCHESTER UNITED 1-0. Halovány a United támadójátéka, eddig semmi veszélyt nem jelent Oblak kapujába. Az Atléti sem olyan veszélyes, mint az első néhány percben.

SL BENFICA–AFC AJAX 1-1. Ritkaság: gólt kapott az Ajax. A BL-idény eddigi legeredményesebb játékáról, Sebastien Halerről került a labda a kapuba, a saját kapujába. Egy erősen középre lőtt labdát nem tudott menteni.

SL BENFICA–AFC AJAX 1-2. Helyre állt a világ rendje, Haller az ellenfél kapuját is bevette. Elképesztő sorozatban van, 11 gólnál jár már a BL-szezonban.

LISBON, PORTUGAL - FEBRUARY 23: Sebastien Haller of Ajax scores the third goal to make it 1-2 during the UEFA Champions League  match between Benfica v Ajax at the Estadio Da Luz on February 23, 2022 in Lisbon Portugal (Photo by Eric Verhoeven/Soccrates/Getty Images)
Haller tizenegyedik gólja pályafutása hetedik BL-mérkőzésén (Photo by Eric Verhoeven/Soccrates/Getty Images)

ATLÉTICO MADRID–MANCHESTER UNITED 1-0. Renan Lodi újabb kitűnő beadása után Llorente a kapufára fejelte a labdát.

ATLÉTICO MADRID–MANCHESTER UNITED 1-0. A második félidő első tíz percében aktívabbá vált a United, de a góltól messze járt.

ATLÉTICO MADRID–MANCHESTER UNITED 1-0. Ralf Rangnick elégedetlen, hármat is cserél. Pogba, Shaw és Lindelöf is lement, Matics, Telles és Wan-Bissaka áll be.

ATLÉTICO MADRID–MANCHESTER UNITED 1-0. Végre valami, Kondogbia lőtt, de a kapu fölé.

ATLÉTICO MADRID–MANCHESTER UNITED 1-0. Simeone levitte azt a két játékost, akinek köszönhető a gól, Renan Lodit és Joao Felixet. Két francia klasszis állt be, Thomas Lemar és Antoine Griezmann.

SL BENFICA–AFC AJAX 2-2. Roman Jaremcsuk kiegyenlített. Hosszan dolgoztak a VAR-szobában, de szabályosnak minősítették a gólt.

ATLÉTICO MADRID–MANCHESTER UNITED 1-0. Az angolok legígéretesebb lehetőségéből, 18 méteres szabadrúgásból, Cristiano Ronaldo a kapu fölé lőtt.

ATLÉTICO MADRID–MANCHESTER UNITED 1-1. Szinte a semmiből kiegyenlített a United, Bruno Fernandes paszából a 19 éves Elanga ügyes gólt lőtt. A svéd állampolgársáú csatár édesapja a kameruni válogatott tagja volt az 1998-as világbajnokságon.

ATLÉTICO MADRID–MANCHESTER UNITED 1-1. Griezmann fejese után a lécről pattant ki a labda.

Végeredmények:

Atlético Madrid–Manchester United 1-1

Benfica–Ajax 2-2

Visszavágók: március közepén.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×