eur:
393.77
usd:
365.37
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
http://i38.tinypic.com/2wq4jeo.jpg
Nyitókép: cmcderm1/Getty Images

Simán nyert a Fradi a vízilabda BL-ben

A Ferencváros magabiztos teljesítménnyel 14-7-re nyert a Dinamo Tbiliszi vendégeként a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörében.

A Ferencváros veretlenül várta a csoportkör első felének utolsó összecsapását, igaz, Varga Zsolt együttese - amely az előző kiírásban döntős volt - mindössze két győzelmet aratott négy döntetlen mellett. Keddi riválisa viszont mind a hat korábbi találkozóját elveszítette.

Az összecsapás az erőviszonyoknak megfelelően kezdődött, és folytatódott is. A Ferencváros úgy nyerte meg 3-0-ra az első negyedet, hogy a hazaiaknak hat lövési kísérlete volt. A Dinamo első gólját 17 másodperccel a nagyszünet előtt, ötgólos hátrányban szerezte. A második félidő kiegyenlített játékot és már több georgiai találatot is hozott, de a vendégek előnye így is nőtt mindkét negyedben.

Ebben a csoportban még a szerb Novi Beograd és Radnicki Kragujevac, az olasz Brescia, a horvát Jadran Split, a görög Olimpiakosz és a spanyol Barceloneta szerepel. A zöld-fehérek január 26-án újra a Tbiliszivel találkoznak, akkor hazai környezetben.

A B csoportban érdekelt Genesys OSC Újbuda szerdán 19 órától a német Spandau Berlint fogadja.

A két nyolccsapatos csoportból az első négy helyezett jut a sorozat belgrádi nyolcas döntőjébe, ugyanakkor a házigazda Novi Beograd helye garantált a végjátékban.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×