eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Szocsi, 2018. július 7.Sztanyiszlav Csercseszov orosz szövetségi kapitány az Oroszország - Horvátország mérkőzésen, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében a szocsi Fist Stadionban 2018. július 7-én. (MTI/AP/Manu Fernandez)
Nyitókép: MTI/AP/Manu Fernandez

Marco Rossinak is van véleménye a Ferencváros új vezetőedzőjéről, el is mondta

A magyar szövetség kapitány annak korábbi játékosával, Nikolics Nemanjával beszélt Sztanyiszlav Csercseszovról.

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi a DIGI Sport híradójának nyilatkozva elmondta: remek szakembernek tartja az FTC új vezetőedzőjét, az orosz Sztanyiszlav Csercseszovot.

„Erős embernek ismertem meg, erős karakter. Egyszer beszéltem róla Nikolics Nemanjával, kikértem a véleményét, hiszen az edzője volt, ő pedig csupa jót mondott róla.

Remek edzőnek tartom Csercseszovot, elismerésre méltó, amit elért az orosz válogatottal, főleg a világbajnokságon, bár utána jött egy kis visszaesés.

Összességében, amit én halottam eddig Csercseszovról – nemcsak Nikolicstól, hanem más szakemberektől is –, azok alapján úgy gondolom, jó döntést hozott vele kapcsolatban a Fradi. Peter Stögerről sem tudnék rosszat mondani, szerintem a játékstílusból adódó elvárások, nem pedig az eredmények miatt menesztették őt. Nehéz helyzetben volt" – nyilatkozta Marco Rossi.

A Ferencváros hétfőn kinevezett edzőjéről itt olvashatja az Infostart portréját.

Marco Rossi nyilakozatát itt tudja megnézni.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×