eur:
393.85
usd:
367.82
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Szabó Szebasztián rajtol a férfi 50 méteres pillangóúszás középfutamában a rövidpályás úszó-világbajnokságon Abu-Dzabiban 2021. december 19-én. Szabó Szebasztián világcsúcstartóként a legjobb idővel kvalifikálta magát az 50 méteres pillangóúszás fináléjába.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Egyetlen magyar sem állt dobogóra az úszó-vb-n

Ilyen világverseny is rég volt. A magyar csapat legjobb eredménye Szabó Szebasztián 4. helye 50 méter pillangón.

A magyarok számára a keddi előfutamok után befejeződött az Abu-Dzabiban zajló rövid pályás úszó-világbajnokság. A zárónap délelőtti programjában mindössze két magyar volt érdekelt.

Telegdy Ádám 200 méter háton 1:52.61 perccel a 12. helyen végzett.

"Valamiért ezeket az év végi versenyeket nem tudom annyira komolyan venni, mint amennyire kellene, főleg így, egy olimpiát követően. Ráadásul azzal is tisztában vagyok, hogy rövidpályán a fordulók miatt alapvetően hátrányban vagyok. Szerencsére vége van ennek az évnek, nagyon várom a májusi világbajnokságot" - mondta futama után Telegdy, aki a tokiói játékokon karriercsúcsot jelentő ötödik helyen végzett nagymedencében ebben a számban.

Utolsó magyarként Békési Eszter ugrott az Etihad Arena medencéjébe 200 méter mellen, a novemberi kaposvári országos bajnokságon 2:20.57-es magyar csúccsal győztes versenyző azonban legjobbjától messze elmaradva, 2:23.06 perccel a 15. helyen zárt.

"Ennél azért sokkal jobb időt szerettem volna, a mellettem úszó ír lány százas specialista, ezért úgy gondoltam, hogy az elején megpróbálok vele menni, akkor az elég lehet, de sajnos mint kiderült, most nagyon lassú volt. Ugyanakkor mindent beleadtam, kiúsztam magam" - nyilatkozott Békési Eszter.

A magyar csapat legjobb eredményét Szabó Szebasztián érte el, aki világcsúcstartóként a negyedik helyen végzett 50 méter pillangón.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×