eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Lionel Messi, a Paris Saint-Germain francia labdarúgóklub játékosa az év legjobb labdarúgójának járó Aranylabdával a párizsi Chatelet Színházban rendezett díjátadó ünnepségen 2021. november 29-én. A díjat a France Football francia szaklap hagyományos évenkénti választása alapján ítélik oda.
Nyitókép: MTI/AP/Christophe Ena

Itt az év álomtizenegye

Az IFFHS-nek nem kellett választania Lionel Messi és Robert Lewandowski között – az Aranylabda-szavazásnál muszáj volt. Befértek mindketten, meg persze Cristiano Ronaldo is ott van elöl.

Az idén hétszeres Aranylabda-tulajdonossá előlépett Lionel Messi, a díjat korábban ötször kiérdemlő Cristiano Ronaldo és a lengyel világsztár, Robert Lewandowski is helyet kapott a 2021-es világválogatottban, amelyet a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet, az IFFHS állított össze.

Az álomtizenegybe az idén Európa-bajnokságot nyerő olasz nemzeti együttesből hárman, a kapus Gianluigi Donnarumma, a hátvéd Leonardo Bonucci és a középpályás Jorginho, kerültek be, a csatártrióba Ronaldo és az IFFHS-nél a világ idei legjobb futballistája címet Messit megelőzve kiérdemlő Lewandowski mellé a Paris Saint-Germain klasszisa, Kylian Mbappé fért be.

A 2021-es világválogatott az IFFHS-nél

Gianluigi Donnarumma (olasz) – Asraf Hakimi (marokkói), Leonardo Bonucci (olasz), Rúben Dias (portugál), Alphonso Davies (kanadai) – Jorginho (olasz), Lionel Messi (argentin), Kevin De Bruyne (belga) – Cristiano Ronaldo (portugál), Robert Lewandowski (lengyel), Kylian Mbappé (francia)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×