eur:
394.61
usd:
365.18
bux:
65477.72
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig játékosa ünnepel, miután büntetőből lőtt gólt a labdarúgó Bajnokok Ligája A csoportjának negyedik fordulójában játszott RB Leipzig - Paris Saint-Germain mérkőzésen Lipcsében 2021. november 3-án. A találkozó 2-2-es döntetlennel zárult.
Nyitókép: MTI/EPA/Filip Singer

Szoboszlai gólt szerzett a Manchester City ellen

Az RB Leipzig 2-1-re legyőzte a már biztos csoportelső Manchester Cityt, s ezzel a másik mérkőzés eredményétől függetlenül megszerezte a harmadik helyet a BL-csoportjában. A másik találkozón: PSG–Club Brugge 4-1.

RB LEIPZIG–MANCHESTER CITY 0-0: A magyarok közül Gulácsi Péter és Szoboszlai Dominik szerepela lipcseiek kezdő csapatában, Willi Orbán még beteg.

PARIS SG–CLUB BRUGGE 0-0: Érdekes, hogy bár a franciák számára már tét nélküli a mérkőzés, de Messi és Mbappé is játszik.

PARIS SG–CLUB BRUGGE 1-0: Kylian Mbappé a második percben megszerezte a vezetést.

RB LEIPZIG–MANCHESTER CITY 0-0: A mérkőzés zárt kapus, a szászországi korlátozások miatt. Az alapállás a következő, a Manchester City már biztosan csoportelső, a PSG biztosan második. Az RB Leipzig és a Club Brugge azonos pontszámmal áll, a belgák akkor előznek, s lesznek harmadikok, ha ma több pontot szereznek a német riválisnál.

PARIS SG–CLUB BRUGGE 2-0: Mindössze a hetedik percben nagy valószínűséggel eldőlt, hogy az RB Leipzig mehet az Európa-ligába. Kylian Mbappé szerezte a második gólt is.

RB LEIPZIG–MANCHESTER CITY 1-0: Laimer álompasszával Szoboszlai kilépett, kicselezte a kilépő Steffen kapust, aztán az üres kapuba passzolt.

RB LEIPZIG–MANCHESTER CITY 1-0: Újabb lipcsei helyzet végén Forsberg középről lőtt, Steffen szépen védett.

PARIS SG–CLUB BRUGGE 3-0: Mbappé a harmadik gólnál „csak” előkészítő, Lionel Messi talált a belgák kapujába.

RB LEIPZIG–MANCHESTER CITY 1-0: Szoboszlai Dominik fejese után André Silva öt méterről stukkolta kapura a labdát, Steffen bravúrral védett.

RB LEIPZIG–MANCHESTER CITY 1-0: A másik oldalon Phil Foden labdája a kapufáról pattant ki.

RB LEIPZIG–MANCHESTER CITY 1-0: Kevin de Bruyne szabadrúgását Gulácsi Péter látványos vetődéssel hárította.

RB LEIPZIG–MANCHESTER CITY 1-0: Elment az első tíz perc a máűsodik félidőből, különösebb helyzet nélkül.

PARIS SG–CLUB BRUGGE 3-0: Nyugodt légkörben folyik a mérkőzés, nem változott az eredmény.

PARIS SG–CLUB BRUGGE 3-1: Rits szépített.

RB LEIPZIG–MANCHESTER CITY 2-0: Szoboszlait lerántották az angol védők, de Forsberg továbbvitte a labdát, odatolta André Silvának, a portugál pedig lapos lövéssel bevette a bal alsó sarkot.

RB LEIPZIG–MANCHESTER CITY 2-1: A 76. percben Zincsenko kitűnő beadásáből Mahrez szép fejessel szépített.

RB LEIPZIG–MANCHESTER CITY 2-1: Walker hátulról, durván belerúgott André Silvába, egy piros lapért.

PARIS SG–CLUB BRUGGE 4-1: A Mbappé-Messi különmeccs 2-2-re áll, az argentin csatár tizenegyesből lőtt gólt.

RB LEIPZIG–MANCHESTER CITY 2-1: Kevin de Bruyne lövése alig kerülte el a bal sarkot.

A-csoport: PSG–Club Brugge 4-1, RB Leipzig–Manchester City 2-1.

A csoport végeredménye: 1. Manchester City 12 pont, 2. PSG 11, 3. RB Leipzig 7, 4. Club Brugge 4.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Jó sztorik a magyar tőzsdén

Jó sztorik a magyar tőzsdén

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően Európában és Amerikában is óvatos emelkedést láthatunk a tőzsdéken. A magyar piacon különösen jó ma a hangulat, izgalmas befektetési sztorikban nincs hiány: jelentős pluszban áll a Waberer's részvénye, miután kiderült, hogy a társaság sikeresen lezárta a szerb disztribúciós piac meghatározó szereplőjének, az MD International többségi részesedésének felvásárlását. Ezen felül magas forgalom mellett emelkedik a PannErgy részvénye is, miután rekord évről tudott beszámolni a társaság bevétel és profit szinten is. Délután pedig az Alteo is bejelentette, hogy az egy részvényre jutó 200 forintos alap osztalék mellett 200 forintos rendkívüli osztalékot javasol részvényenként. Ami a gazdasági eseményeket illeti, ma az USA-ban a lakáspiaci adatok mellett az 5 éves inflációs várakozásokat is közzéteszik. Legutóbb növekedtek a várakozások, ami semmiképp nem jó hír a Fed számára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×