eur:
392.89
usd:
365.97
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Jesse Marsch, az RB Leipzig vezetőedzője csapatának a FSV Mainz 05 ellen a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott 2021. augusztus 15-i mérkőzésén Mainzban.
Nyitókép: MTI/EPA/Ronald Wittek

Az RB Leipzig menesztette Jesse Marsch vezetőedzőt

A nyáron érkezett Lipcsébe. Nem hozta, amit vártak tőle.

A Gulácsi Pétert, Willi Orbánt és Szoboszlai Dominikot soraiban tudó klub vasárnapi közleményében Oliver Mintzlaff ügyvezető kifejtette: az elvárt előrelépés nem történt meg a csapatnál, így elmaradtak az eredmények, kitűzött céljaik nem valósultak meg, az edzőváltással új lendületet akarnak adni a csapatnak.

A Bajnokok Ligája csoportkörének zárófordulójában ideiglenes megbízatással Achim Beierlorzer másodedző irányítja a lipcseieket, akik kedden a Manchester Cityt fogadják.

A 48 éves amerikai Marsch nyáron a Red Bull Salzburgtól érkezett Lipcsébe, ahol mindössze 14 bajnoki összecsapás adatott számára. Koronavírusos-fertőzését követően - emiatt három tétmeccset kényszerült kihagyni - legutóbb pénteken ülhetett a kispadon, az Union Berlin elleni bajnoki találkozón vendégként 2-1-re kikapott csapatával. A Leipzig a Bundesligában 18 pontot szerzett, ezzel jelenleg a 11. helyen áll. A BL-ben az A csoport harmadik helyén várja a jövő heti záró kört, a továbbjutásra már nincs esélye, maximum az Európa-ligában folytathatja nemzetközi kupaszereplését tavasszal.

Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Nagyon bántják az amerikai tőzsdéket

Nagyon bántják az amerikai tőzsdéket

Lefordultak az irányadó európai tőzsdék a mai amerikai GDP-adatok és munkanélküliségi statisztikák közlését követően. A makoradatok mellett a vállalati gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten az amerikai technológiai óriásokon van a hangsúly, amelyek közül a Meta csalódást okozott tegnap esti gyorsjelentésével. Itthon nagyban zajlanak az éves rendes közgyűlések, ma a Richter és a Mol tartja közgyűlését. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×