eur:
394.96
usd:
371.68
bux:
66359.45
2024. április 16. kedd Csongor
Lucas Hernandez, a Bayern München (b) és Erling Braut Haaland, a Borussia Dortmund  játékosa a labdarúgó Német Szuperkupáért játszott mérkőzésen Münchenben 2020. szeptember 30-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Pool/Andreas Gebert

Megúszta a börtönt a világbajnok futballista

Pénzbírság és felfüggesztett börtön lett az ítélet.

Nem kell börtönbe vonulnia Lucas Hernandeznek, a Bayern München világbajnok labdarúgójának.

A 25 éves francia válogatott védőt hat hónapos börtönbüntetés fenyegette, de a fellebbezését - a múlt heti meghallgatás után - elfogadta az illetékes spanyol bíróság, és négy évre felfüggesztette az ítélet végrehajtását, illetve 96 ezer eurós bírságot szabott ki rá.

Hernandezt 2017 februárjában - amikor még az Atlético Madridban szerepelt - őrizetbe vették, mert barátnőjével, későbbi feleségével bántalmazták egymást. Mindkettőjüket 31 nap közmunkára ítélték, valamint hat hónapra szóló távolságtartási végzést kaptak. Ezt azonban megszegték és 2017 júniusában nászútra utaztak. A bíróság ezután ítélte el 2019-ben Hernandezt, aki a közmunkát sem végezte el.

Feleségét nem marasztalták el végül, mert az utazás időpontjában még nem kapta kézhez a bírósági végzést.

A bajor gárda 2019 nyarán klubrekordot jelentő 80 millió euróért szerződtette az Atlético védőjét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Pusztító háborúval fenyeget Kína, de van egy dolog, ami mindent megváltoztathat

Pusztító háborúval fenyeget Kína, de van egy dolog, ami mindent megváltoztathat

Az elmúlt években többször is felmerült már, hogy Tajvant egy elsöprő kínai invázió fenyegeti, ennek pedig már a lehetséges időpontjai is felmerültek. Számos írás foglalkozott azzal, hogy katonai szempontból milyen lehetőségek vannak, azonban sokkal kevesebb vette górcső alá, hogy a társadalomra milyen hatást gyakorolna egy esetleges háború. A The Diplomat elemzése most az ukrajnai háborút példának véve elemezte a lehetséges forgatókönyveket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×