eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Márton Gábor, a Fehérvár vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 3. fordulójában játszott Budafoki MTE - MOL Fehérvár FC mérkőzésen a fővárosi BMTE Stadionban 2020. augusztus 30-án.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Olasz edzőt nézhettek ki Fehérváron

Thomas Doll neve is felmerült Márton Gábor helyére, de olasz jelölt is van.

A Mol Fehérvár az elmúlt öt bajnoki mérkőzéséből négyet elveszített, hátránya így már 17 pont az éllovas FTC mögött. Márton Gábor vezetőedző az MTK elleni vereség után azt mondta: „nem vagyok az a típus, aki feladja, de eljön az a pont, amikor át kell beszélni a folytatást. Ha az ember már nem tud segíteni, akkor ártani nem akar.”

A klub hivatalosan még nem jelentett be edzőváltást, de több értesülés szerint ez rövid időn belül megtörténhet.

A Goal.com úgy értesült, az egykori ferencvárosi tréner, Thomas Doll ülhet le a fehérvári kispadra.

Az Index viszont úgy tudja, az olasz Cristiano Bergodi lehet az új edző. Az 56 éves tréner legutóbb a román Craiovát irányította, 18 találkozón ült a kispadon, csapata pedig 14-szer nyert és négyszer szenvedett vereséget. Játékosként a Lazióban töltött hét szezont, 160 olasz bajnokin szerepelt, emellett volt a Pescara és a Padova futballistája is. Edzői karrierje 2002-ben indult, kisebb olasz kluboknál dolgozott, valamint több romániai egyesületnél – CFR Cluj, Rapid, National, Steauea, Politehnica Iasi, Targu Mures és Voluntari – megfordult, legnagyobb sikere a 2007-es román szuperkupa-győzelem.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×