eur:
392.15
usd:
366.7
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Krizsán Xénia (k) a női ötpróba 800 méteres síkfutás versenyszámában a glasgow-i fedettpályás atlétikai Európa-bajnokságon az Emirates Arénában 2019. március 1-jén.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Itt az első elhalasztott, már 2021-es világesemény

Nem lesz tavasszal fedettpályás atlétikai világbajnokság, csak két évvel később.

A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (WA) két évvel elhalasztja a 2021 márciusára tervezett fedettpályás világbajnokságot, amelynek a kínai Nancsing a házigazdája.

A WA csütörtöki hírlevelében jelzi, hogy a szervezőkkel többször egyeztetett az elmúlt hetekben, és a globális járványhelyzetet figyelembe véve, a versenyzők és a technikai személyzet biztonságát szem előtt tartva hozta meg a döntést. A fedettpályás idény rövidsége miatt jövőre később nem lehet megrendezni a vb-t.

"Szeretnénk, ha Nancsing maradna a fedettpályás világbajnokság házigazdája, tekintettel arra, hogy átfogó tervezést és felkészülést tudhat maga mögött, ezért megállapodtunk abban, hogy a kínai város egy évvel a 2022-es belgrádi fedett világbajnokság után, 2023-ban megrendezi az eseményt" - áll a WA hírlevelében.

A kínai vb-re eredetileg idén márciusban került volna sor, ám a koronavírus-járvány kirobbanása miatt februárban egy évvel elhalasztották, a WA pedig most újabb időpont-módosításra kényszerült.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×