eur:
393.75
usd:
365.18
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Pixabay.com

Újabb bokszlegenda törne be a nagypolitikába

Vitalij Klicsko Kijev polgármesterségéig vitte Ukrajnában, a Fülöp-szigeteken pedig ki más akarna államfő lenni, mint...

Az egyetemes profi ökölvívás legnagyobbjai közé tartozó Manny Pacquiaót szülőhazájában a kormányon levő párt, az PDP-Laban vezetőjévé választották, így akár a Fülöp-szigetek államfője is lehet 2022-ben - írta a Fightnews.

A sportág történetében eddig példátlan módon nyolc különböző súlycsoportban is világbajnok Pacquiao sportpályafutásával párhuzamosan régóta építi politikai karrierjét is, melynek részeként 2010-ben képviselő lett, 2016 óta pedig szenátor.

Az PDP-Labannak a tagja az ázsiai ország jelenlegi államfője, Rodrigo Duterte is, és ahogyan a portál megjegyezte: a 41 esztendős Pacquiao két év múlva, az akkor esedékes választásokon pályázhatja meg az elnöki posztot.

PacMan - ahogyan becézik - legutóbb tavaly júliusban lépett szorítóba, amikor is az amerikai Keith Thurman legyőzésével a WBA szervezet váltósúlyú vb-övét szerezte meg. Profi mérlegén 71 mérkőzés szerepel, közülük két döntetlen és hét vereség mellett 62-t nyert meg.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, hatalmas rakétatámadás érte Ukrajnát – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, hatalmas rakétatámadás érte Ukrajnát – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×