eur:
393.84
usd:
367.78
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Pexels.com/Markus Spiske

Karácsonyi ajándékot kap az NBA minden egyes rajongója

Már tudni, mikor kezdődhet az új szezon. Persze ezek is csak tervek, de legalább már dátum van.

Közvetlenül karácsony előtt kezdődhet az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) következő szezonja.

Egybehangzó amerikai sajtóinformációk szerint a liga pénteken a december 22-ei rajtot javasolta a klubtulajdonosoknak. A megbeszélésen döntés még nem született, a hónap végéig még egyeztetnek a játékosok szakszervezetével is.

A terv az, hogy a koronavírus-járvány miatt

az alapszakasz némileg rövidebb lesz a megszokottnál,

82 helyett minden csapat 70-72 mérkőzést játszik majd. Ezzel lehetővé válna a júniusi idényzárás, azaz elkerülhető lenne az ütközés a jövő nyárra halasztott tokiói olimpiával, amely a tervek szerint július 23-án kezdődik.

Ezen kívül további intézkedések várhatóak a programmal kapcsolatban annak érdekében, hogy csökkentsék az utazások és a kontaktok számát. Az indianapolisi All Star hétvége várhatóan elmarad, az előző szezont lezáró buborék-rendszerrel azonban egyelőre nem terveznek.

Az NBA 2019/20-as idényét Orlandóban fejezték be, a beköltözött csapatok közül a Los Angeles Lakers bizonyult a legjobbnak, amely két hete története 17. bajnoki címét ünnepelhette.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×