eur:
394.04
usd:
368.35
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
LEIPZIG, GERMANY - SEPTEMBER 14: Goalkeeper Peter Gulacsi of Leipzig throws the ball during the Bundesliga match between RB Leipzig and FC Bayern MĂźnchen at Red Bull Arena on September 14, 2019 in Leipzermanh. (Photo boto by Sebastian Widmann/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images)
Nyitókép: Sebastian Widmann/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Neymarék kikaptak, Gulácsi Péterék győzelemmel kezdtek

Párizsban járt a Manchester United, de hogyan teljesített a legutóbbi döntős ellen? A Ferencváros ugyan kikapott, de volt magyar győztes a labdarúgó Bajnokok Ligája első játéknapján.

A Manchester United az előző kiírásban döntős Paris Saint-Germain vendégeként, a Gulácsi Péterrel és Willi Orbánnal felálló RB Leipzig pedig hazai pályán, az Istanbul Basaksehir ellen nyert a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének kedd esti első fordulójában.

Az MU Bruno Fernandes büntetőből szerzett góljával az első félidő derekán előnybe került Párizsban, a házigazdáknak pedig csak a szünet után egy öngólnak köszönhetően sikerült egyenlíteniük. A csatát végül Marcus Rashford döntötte el a hajrában egy távoli, pontos lövéssel.

Gulácsi Péter és magyar válogatott csapattársa, Willi Orbán végig a pályán volt Lipcsében,

ahol a házigazda együttes a spanyol Angelino két góljával már a 20. percben magabiztosan vezetett, és a lefújásig meg is tudta tartani előnyét.

Londonban a Chelsea nem bírt az Európa-ligában címvédő Sevillával, míg a Rennes a vendég FK Krasznodarral játszott 1–1-es döntetlent.

Rómában a Lazio 23 perc alatt kétgólos előnyre tett szert a vendég Borussia Dortmunddal szemben, s bár a németek a hajrához közeledve szépítettek, öt perccel később újra gólt kaptak, ezzel az olasz együttes el is döntötte a mérkőzést.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×