eur:
393.85
usd:
365.06
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Babos Tímea a román Ana Bogdan ellen játszik a francia nyílt teniszbajnokság női egyesének első fordulójában a párizsi Roland Garros Stadionban 2020. szeptember 29-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Yoan Valat

Megint edzőt vált Babos Tímea

Új felkészítője azonban ismerős. Michael Joyce-szal semmi baja sincs, sem szakmai, sem emberi, a koronavírus szedte szét a duót.

A Mol által szponzorált egyéni sportolók csapatát erősíti Babos Tímea, aki most épp a molcsapat.hu portálnak beszélt arról bővebben, szakít edzőjével, Michael Joyce-szal, de azt is, hogy egy korábbi edzőjével folytatja a felkészülést.

A szakítás mögött azonban nem bizalomvesztés vagy szakmai konfliktus áll: a koronavírus szólt közbe.

Fél évig találkozni sem tudott edzőjével a soproni sportoló, "online márpedig nehéz edzéseket tartani"

– fogalmazott.

A régi-új edző pedig Thomas Drouet, aki saját, kínai játékosával került olyan helyzetbe, mint Michael Joyce Babos Tímeával. Drouet már a párizsi, párosgyőzelmet hozott Roland Garroson is foglalkozott az első számú magyar teniszezőnővel.

Két éve váltak külön útjaik, közös munkájuk eredménye volt egy páros-világbajnoki cím és egy Grand Slam-siker is, a párosok rangsorában élen állt, az egyéniben a 25. helyen Babos Tímea, aki úgy vélekedik, most nem fenyeget az a veszély, hogy túl sok időt töltenek együtt és besokallnak egymástól.

Idén Babos Tímea párosban sikert sikerre halmoz, Párizs előtt nyert az Australian Openen, és toronymagas esélyesként zárták ki őket Kiki Mladenoviccsal a US Openről, járványkontaktus miatt.

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×