eur:
395.64
usd:
371.99
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Pixabay

Pozitív koronavírustesztek az Atlético női csapatánál is

Megszakította a felkészülését a női labdarúgó Bajnokok Ligája portugáliai minitornájára az Atlético Madrid együttese, miután a férficsapathoz hasonlóan náluk is volt pozitív koronavírusteszt.

A klub szerdai bejelentése szerint a játékosok és a szakmai stáb tagjai közül négyen fertőződtek meg, ők házi karanténba kerültek, a csapat többi tagja pedig a szigorú előírások betartásával készülhet tovább. Az Atlético női együttese jövő pénteken lépne pályára a Barcelona ellen a női BL negyeddöntőjében. A férfiakhoz hasonlóan a női futballban is minitornán dől el a BL-trófea sorsa, a mecsseket Bilbaóban és San Sebastianban rendezik.

Hétfőn jelentették be, hogy az Atlético férficsapatában az argentin Angel Correa és a horvát Sime Vrsaljko tesztje lett pozitív, így ők is karanténba kerültek. Az együttes többi tagján újabb tesztet végeztek el, majd kedden a keret és a stáb elutazhatott Lisszabonba, ahol csütörtökön negyeddöntős összecsapás vár a madridiakra a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató RB Leipzig ellen.

Spanyolország egyike azoknak az országoknak, ahol sok a fertőzött, a héten pedig annyira megugrott a pozitív tesztek száma, hogy Nyugat-Európában már a spanyoloknál van a legtöbb a regisztrált eset.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×