eur:
393.5
usd:
364.46
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

BL-előselejtező - A Linfield játék nélkül jutott tovább

A mérkőzést kedden azért nem tudtak lejátszani, mert a Drita két játékosa is pozitív koronavírustesztet produkált, így a svájci hatóságok karanténba helyezték az egész csapatot.

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) szerdai döntése értelmében a Linfield játék nélkül nyerte meg a Bajnokok Ligája-előselejtező döntőjét.

Az UEFA illetékes testülete úgy ítélte meg, hogy a találkozót nem lehet lejátszani, a meccset így 3-0-val az északír együttesnek ítélte.

A koszovói gárda valamennyi tagjának negatív lett a tesztje, amikor megérkezett Svájcba, majd az első futballista még az andorrai Inter Club d'Escaldes ellen 2-1-re megnyert szombati elődöntő előtt, pénteken produkált pozitív tesztet, míg a második hétfőn.

A párharc győzteseként a Linfield a lengyel Legia Warszawával találkozik a selejtező első körében jövő kedden.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×