eur:
394.4
usd:
363
bux:
0
2024. március 19. kedd Bánk, József

A Sahtar brazil gólokkal, a Sevilla argentinnal ment tovább

A Sahtar és a Sevilla jutott be a labdarúgó Európa-liga elődöntőjébe, az Inter és a Manchester United mellé. Az este hat góljából ötöt dél-amerikai játékos szerzett. Nem feltétlenül következik ez a sorozat nevéből…

SAHTAR–FC BASEL 1-0: Máris vezetnek az ukránok. Júnior Moraes – akinek testvére, Bruno hajdanán az Újpest játékosa is volt – máris bevette a svájciak kapuját. Alig több, mint másfél perc alatt. Ez volt az augusztusi nemzetközi kupamérkőzések eddigi leggyorsabb gólja. Szöglet után, nagy kapushibából esett.

WOLVERHAMPTON–SEVILLA 0-0: Büntetőhöz jutott az angol csapat. Traoré, a Wolves egyik legjobbja harcolta ki. Raúl Jiménez lőtte, Bono, a Sevilla kapusa kivédte.

SAHTAR–FC BASEL 2-0: Parádésan kezdett az ukrán csapat, egy másik brazil, Taison is feliratkozott a góllövők közé.

WOLVERHAMPTON–SEVILLA 0-0: A spanyolok átvették az irányítást, nagy labdabirtoklási fölényben vannak.

WOLVERHAMPTON–SEVILLA 0-0: Az angolok leginkább a kontrákban és Adama Traoré gyorsaságában bíznak. A Sevilla 77 százalékban birtokolja a labdát.

SAHTAR–FC BASEL 2-0: Félidő. Az ukránok magabiztosan őrzik az előnyüket.

WOLVERHAMPTON–SEVILLA 0-0: Hiába a fölény, nincs gól. Szünet. Kicsit hasonló a mérkőzés koreaográfiája a Manchester United és a Köbenhavn hétfő esti találkozójához.

SAHTAR–FC BASEL 2-0: Durva túlkapás lenne azt áűllítani, hogy a mai két mérkőzés új fejezetet ír az egyetemes labdarúgás történetébe. Taison már inkább. A második ukrán gól brazil szerzője a hetedik Európa-liga-idényben szerzett gólt, s ezzel a sorozat rekorderévé lépett elő.

WOLVERHAMPTON–SEVILLA 0-0: Conor Coady, a Wolves egyik védője alig fejelt a kapu mellé.

SAHTAR–FC BASEL 3-0: Tizenegyeshez jutott a Sahtar, Alan Patrick berúgta. Mind a három ukrán gólt brazil játékos szerezte, tizenegy brazil van egyébként a keretben. A Sahtar 2016 után lesz ismét elődöntős az Európa-ligában. Akkor a Sevilla ejtette ki.

SAHTAR–FC BASEL 4-0: Még egy brazil gólszerző: Dodo.

WOLVERHAMPTON–SEVILLA 0-1: Az argentin Lucas Ocampos góljával a 88. percben vezetést szerzett a spanyol csapat.

SAHTAR–FC BASEL 4-1: Ricky van Wolfswinkel belőtte a becsületgólt.

SAHTAR–FC BASEL 4-1: Vége a mérkőzésnek, a Sahtar az elődöntőben az Internazionaléval játszik majd.

WOLVERHAMPTON–SEVILLA 0-1: Vége a mérkőzésnek, a Sevilla az elődöntőben a Manchester Uniteddel játszik majd.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Mire lehet számítani a tőzsdéken?

Mire lehet számítani a tőzsdéken?

A határidős részvényindexek állása alapján esés jöhet az európai piacokon, a nemzetközi befektetők az amerikai jegybank kétnapos kamatdöntő ülésének kezdetére várnak. A legutóbbi inflációs számok arra késztethetik a központi bankot, hogy jelezzék: a kamatlábak a vártnál hosszabb ideig maradnak magasabbak. A piaci szereplők jelenleg 99%-os valószínűséget jósolnak arra, hogy a Fed ezen a héten változatlanul hagyja az irányadó kamatlábakat. Eközben jelentős lefordulást láthatunk a kriptodevizák piacán, nagy esésben van a bitcoin.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×