eur:
394.06
usd:
365.64
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Férfi vízilabda Magyar Kupa - Lemosta az Egert az FTC

A címvédő FTC hatalmas fölényben játszva 21 gólos győzelmet aratott a szebb napokat látott Eger felett.

A ferencvárosiaknál különösképpen kitett magáért Vámos Márton, aki nyolcszor is betalált a hevesiek kapujába. A délutáni programban a Pécs büntetőkkel gyűrte le a KSI-t, a Szolnok egy góllal volt jobb a BVSC-nél, míg a Kaposvár a Szentest verte kéttalálatnyi különbséggel. A sorozat első és második körös csoportmérkőzései után alakult ki a felső- (I. csoport) és az alsóház (II. csoport).

A korábbi csoportelsők ide magukkal hozták a másodikok elleni eredményüket, így a Szolnok, az OSC, az FTC és a Vasas három-három ponttal kezdte ezt a szakaszt.

A csoportelsők nem játszanak azzal a másodikkal, amellyel egy csoportban voltak. Ebben a körben már nincs döntetlen, a csoport végső sorrendje után a jövő hét végén az elődöntőket és helyosztókat tartják.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×