eur:
394.75
usd:
370.43
bux:
65337.27
2024. április 19. péntek Emma
Sergio Ramos, a Real Madrid (j) és Bernardo Silva, a Manchester City játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében játszott Real Madrid - Manchester City első mérkőzésen a madridi Santiago Bernabeu stadionban 2020. február 26-án.
Nyitókép: MTI/AP/Bernat Armangue

Veszélyben a Real Madrid manchesteri játéka

Miután a Nagy-Britannia kormánya ismét kéthetes kötelező karantént írt elő a Spanyolországból beutazókra, veszélybe került az augusztus 7-re kiírt Manchester City–Real Madrid labdarúgó Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő megrendezése az Etihad Stadionban, illetve általában véve Angliában.

A jelenlegi szabályok szerint a mérkőzést csak akkor lehetne megrendezni Manchesterben, ha a brit kormány nem ad kivételes engedélyt, másképpen felmentést a Real Madrid küldöttsége számára a karantén alól.

Az UEFA közlése szerint minden ilyen esetben az adott ország egészségügyi rendszabályai a mérvadóak, tehát a mérkőzés megrendezésével kapcsolatos döntés nem az európai szövetség kezében van. Legfeljebb azt határozhatja meg, hogy a „visszavágót” – hiszen az első mérkőzést a Bernabéuban a City 2-1-re megnyerte – megrendezhetik adott esetben semleges helyszínen, logikusan a sorozat folytatásának helyszínén, Portugáliában, vagy máshol.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×