eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
A gólszerző Szoboszlai Dominik (j), mellette Dzsudzsák Balázs (k) és Baráth Botond (b) örül a labdarúgó Európa -bajnoki selejtező E csoportjában játszott Magyarország - Szlovákia mérkőzésen a Groupama Arénában 2019. szeptember 9-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Fontos részletek derültek ki a vb-selejtezőről

Jövő novemberben, tíz csoportban kezdődnek meg a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság európai selejtezői - közölte a kontinentális szövetség (UEFA).

A tíz csoport egyik felében öt-öt, a másikban pedig hat-hat csapat kap majd helyet, s a tíz győztes automatikusan kijut a vb-re, amelyre 2022. november 21. és december 18. között kerül sor. A tíz csoportmásodik plusz a Nemzetek Ligája két olyan csoportgyőztese, amely még nem szerzett részvételi jogot, 2022 márciusában pótselejtezőn dönt a fennmaradó három európai hely sorsáról.

A vb-selejtező sorsolásának időpontja egyelőre nem ismert, a hat kalapot a nemzetközi szövetség világranglistája alapján alakítják majd ki.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×