eur:
389
usd:
361
bux:
68646.61
2024. május 7. kedd Gizella

Olyan futballistát akar a Milan, amilyenből csak hét van a világon

Az AC Milan olyan játékost kíván leszerződtetni a következő átigazolási időszakban, aki győztes gólt szerzett világbajnoki döntőben. Mindössze hét ilyen aktív játékos van a világon, a lassan búcsúzó Andrés Iniestát is beleértve.

A piros-feketék a 2014-es riói döntő egyetlen góljának szerzőjét, Mario Götzét akarják megszerezni. A német csatár jelenlegi klubja, a Borussia Dortmund a nyáron nem kínál új szerződést neki.

Zvonimir Boban, az AC Milan akkori sportigazgatója már tavaly nyáron meg akarta őt szerezni, de azóta a klubnál változtak a dolgok – a horvát sportvezető távozott.

Minden bizonnyal Ralf Rangnick lesz az új edző, Götze honfitársa, akiről úgy hírlik, hogy szívesebben dolgozik fiatal játékosokkal, ám a világbajnokot szeretné. Ugyanakkor a Milan (nagyon) soknak tartja a futballista dortmundi fizetését, ami évi nyolcmillió euró.

Persze, várhatóan Götzének a nyolcmilliós fizetést sehol sem adnák meg. Milánóban alkalmasint be kell(ene) érnie 2,5–3,5 millió eurós összeggel.

Címlapról ajánljuk

Mbappé az utolsó párizsi BL-meccsére készül a PSG mezében

A Borussia Dortmund egygólos előnnyel kezdi a Bajnokok Ligája-elődöntő ma esti második mérkőzését a Paris Saint-Germain ellen. A sárga-feketék 2013 óta először juthatnak be a fináléba. A helyzet nem egyszerű: a francia bajnok ebben a sorozatban egyszer már legyőzte a Parc des Princes-ben a Dortmundot.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×