eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Dzsudzsák Balázs a Magyarország - Horvátország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen a Groupama Arénában 2019. március 24-én. A magyar válogatott 2-1-re győzött.
Nyitókép: MTI/Czagány Balázs

Végre kiderült, Dzsudzsák Balázs a Fradiban folytatja-e

A klub ügyvezető alelnöke, a futballista jó barátja adott egyértelmű választ a régóta a levegőben lógó kérdésre.

Az FTC ügyvezető alelnöke, Nyíri Zoltán a Sport Tv műsorában kapta meg a kérdést, hogy a jelenleg Magyarországon tartózkodó Dzsudzsák Balázs a Ferencváros csapatával edz-e.

„A gyors válasz: Nem. És mielőtt jön a második kérdés, nem, nem tárgyaltunk vele, nem téma a Ferencvárosnál. Bár nekem személyesen nagyon jó a viszonyom vele, és bár a sajtó néha negatív hullámokat gerjeszt vele kapcsolatban, én mindig elmondom, hogy Balázs egy rendkívül rendes gyerek, én nagyon kedvelem, nagyon jó barátom, és nagyon jó embernek tartom egyébként, de nem tárgyalunk vele" – idézte a klubvezető kimerítő válaszát az Origo.

A 108-szoros válogatott, 33 éves játékos jelenlegi, fél évre szóló szerződése június 30-án jár le az arab emírségekbeli al-Ain együttesénél, ahonnan a Külgazdasági és Külügyminisztérium közbejárására tudott hazatérni, miután kiderült, a koronavírus-járvány miatt az ottani bajnokság is leállt. Azt egyelőre nem tudni, hogy klubja él-e kétéves opciós lehetőségével, vagy a magyar válogatott csapatkapitányának új klubot kell keresnie,

A magyar válogatott játékosa május hatodika óta tartózkodik Magyarországon, szabadságát tölti; nyáron lejár a szerződése jelenlegi klubjánál, az al-Alainnál, de a kontraktus kétéves opciót tartalmaz. Korábban előfordult olyan, hogy a szélső a Ferencvárossal készült, mikor Magyarországon volt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×