eur:
395.83
usd:
364.91
bux:
65577.78
2024. március 19. kedd Bánk, József
A magyar labdarúgó-válogatott edzése a november 19-ei Wales-Magyarország Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés előtt a cardiffi városi stadionban 2019. november 18-án. Középen Szalai Ádám.
Nyitókép: Kovács Tamás

Jó hírt kapott a magyar futballválogatott

Kiril Deszpodov jövő héten bokaműtéten esik át, ezért biztosan nem léphet pályára március 26-án a magyarok elleni Európa-bajnoki pótselejtezőn.

"Az operáció kedden Innsbruckban lesz. Az orvosok szerint legalább nyolc hétig nem játszhatok" - mondta a 23 éves szélső, akit 2018-ban az év játékosának választottak hazájában.

Deszpodov tavaly az olasz élvonalban szereplő Cagliari együtteséhez igazolt, de a szardíniai klub erre az idényre kölcsönadta a Sturm Graznak.

A pótselejtező bolgár-magyar elődöntőjét Szófiában rendezik, a győztes pedig március 31-én az izlandi-román párharc továbbjutójával küzdhet meg hazai pályán - azaz magyar siker esetén a Puskás Arénában - az Eb-részvételért.

Ha a négyes győztese a bolgár, magyar, izlandi hármasból kerül ki, akkor a kontinensviadalon Németországgal, a világbajnok Franciaországgal és a címvédő Portugáliával kerül azonos csoportba, melynek három találkozóját a magyar fővárosban rendezik. Ha a románok jutnak ki, akkor ők a holland, ukrán és osztrák hármas mellé kerülnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×