eur:
393.93
usd:
364.87
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
A kispesti Davide Lanzafame (j) és a ferencvárosi Abraham Frimpong a labdarúgó OTP Bank Liga 8. fordulójában játszott Budapest Honvéd - Ferencváros mérkőzésen a budapesti Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2019. október 6-án.
Nyitókép: MTI/Czagány Balázs

Gólképtelen maradt a Fradi

A Budapest Honvéd pályaválasztóként 0-0-s döntetlent játszott a címvédő Ferencvárossal a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának vasárnapi mérkőzésén.

Szerhij Rebrov, a vendégek mestere hét helyen változtatta meg a kezdőcsapat összeállítását a csütörtöki, vesztes Európa-liga-mérkőzéshez képest.

A küzdelmes, de csupán közepes színvonalú első félidőben a Ferencváros próbált irányítani, ám játékából hiányzott a ritmus, így nem tudott kapura veszélyes lenni. A Honvéd jól védekezett, de támadásai során pontatlan volt, emiatt a megszerzett labdákkal a rivális tizenhatosáig is csak ritkán jutott el.

Mindkét csapat intenzívebb tempóban kezdte a második játékrészt, eleinte a vendégek, majd a hazaiak kerültek mezőnyfölénybe. Utóbbiak a 63. percben óriási lehetőséget hagytak kihasználatlanul - egy szabadrúgás után Gróf kezéből kiperdült a labda, amelyet Kamber három méterről lőtt a kapu fölé -, de lendületük megmaradt, és beszorították ellenfelüket a vendégtérfélre. Idővel rendezte sorait a Ferencváros, legalább annyira, hogy a mezőnyben tudta tartani a játékot. A mérkőzés utolsó jeleneteként a Honvéd-játékosok Blazic kezezésére hivatkozva büntetőt reklamáltak, Andó-Szabó játékvezető azonban nem látott szabálytalanságot, majd lefújta az összecsapást.

A kispestiek a bajnoki szezonban negyedik hazai mérkőzésükön három vereség után először szereztek pontot.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×