eur:
394.94
usd:
363.46
bux:
65450.33
2024. március 19. kedd Bánk, József
Nyitókép: Pixabay.com

Gyászol a magyar vízilabdasport

Meghalt Martin Miklós, Helsinki olimpiai bajnoka. A sportember 87 éves volt, Los Angeles-i otthonában hunyt el - tudatta honlapján a Magyar Vízilabda Szövetség.

Martin Miklós, a Magyar Vízilabda Szövetség egykori elnöke, Martin György bátyja 1952-ben Helsinkiben olimpiát, 1954-ben, Torinoban pedig Európa-bajnokságot nyert a magyar válogatottal. Kiutazott az 1956-os melbourne-i olimpiára is, de lábsérülés miatt nem került be a csapatba.

A Magyar Vízilabda Szövetség mély megrendüléssel fogadta a hírt, osztozik a család gyászában - olvasható a portálon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Soha nem látott vagyon füstölt el a magyarok bankszámláiról, de végre van, aminek örülhetünk

Soha nem látott vagyon füstölt el a magyarok bankszámláiról, de végre van, aminek örülhetünk

Ugyan a tavalyi utolsó negyedévben végre nem nőtt tovább a sikeres csalások értéke az előző negydévhez képest, ám éves alapon még így is duplázást láthattunk. 2023-ban egyetlen év alatt 23,2 milliárd forintnyi sikeres visszaélés történt a nem kártyás elektronikus pénzforgalomban. A digitális pénzforgalom naposabb oldalát tekintve az látszik, hogy a mobilfizetések gyorsan terjednek, a kártyákkal már kétszer többet fizetünk, mint amennyi készpénzt veszünk fel velük, és a fizetési kérelmek száma is nagyot emelkedett. A hazai pénzforgalom legfontosabb trendjeiről júniusi Financial IT konferenciánkon részletesen is szó lesz.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×