eur:
393.92
usd:
368.12
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Genf, 2018. május 25.Fucsovics Márton, miután szettet nyert az amerikai Steve Johnson ellen a genfi férfi salakpályás tenisztorna egyesének elődöntőjében 2018. május 25-én. (MTI/EPA/Salvatore Di Nolfi)
Nyitókép: SALVATORE DI NOLFI

Különleges edzőpartnert kapott Fucsovics Márton

A 27 éves magyar játékos a férfiak számára szerdán elrajtoló miami keménypályás tenisztornára készül.

A 20-szoros Grand Slam-bajnok Roger Federerrel edzett hétfőn Fucsovics Márton, aki a férfiak számára szerdán elrajtoló miami keménypályás tenisztornára készül.

A magyar játékos Facebook-oldalán osztott meg egy fotót, amelyen a svájci szupersztárral mosolyog a centerpályának számító Hard Rock Stadionban.

"Több száz ember előtt ütöttünk. Nagyon jó a centerpálya, nincs szél, és minden kifogástalan.

Rogerrel jókat beszélgettünk a pihenőkben, kiderült, hogy egyenesen a reptérről jött a pályára"

- árulta el a világranglista 36. helyezettje. "Az edzés után keddre is hívtak, de az nem biztos, hogy összejön, mert esőt mondanak. Rogerrel most csak a döntőben találkozhatunk, mert ő az alsó, én a felső ágon vagyok" - utalt arra, hogy februárban Dubajban élvezetes meccsen kapott ki Federertől a negyeddöntőben.

Fucsovics 29. kiemeltként vág neki a floridai szupertornának, így csak a második fordulóban - a legjobb 64 között - kezd, méghozzá selejtezőből érkező ellenféllel. Az első mérkőzésére várhatóan szombaton vagy vasárnap kerül sor.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×