eur:
394.86
usd:
364.07
bux:
65532.7
2024. március 19. kedd Bánk, József
Lékai Máté a német-dán közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokság csoportkörének 4. fordulójában játszott Magyarország - Egyiptom mérkőzésen Koppenhágában 2019. január 16-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Lékai Máté egyedi vigaszt talál a kézilabdakudarcra

A válogatott irányító és párja először mutatta meg a világbajnokság alatt született gyermekét.

Lékai Máté kulcsembere volt a kézilabda-világbajnokságon játszó magyar válogatottnak, amely szerdán kilencgólos vereséget szenvedett Norvégiától, így nem jutott a legjobb nyolc közé, és távol került a célként kitűzött olimpiai kavlifikáció elérésétől. A veszprémi irányító a torna közben, a Tunézia elleni rangadó előtt hazautazott, hogy ott lehessen első gyermeke születésénél, majd még aznap visszatérve Herningbe, a mérkőzés legjobbjának választották.

A Hot! Magazin hozott nyilvánosságra részleteket a gyerekről és a születéséről. Lékai párja, Kiss Ramóna szombat délután érezte először úgy, hogy valami mást érez, mint amit korábban megszokott, így az anyósával együtt elindultak a kórházba, de még hazaengedték, hogy megnézhesse az esti, dánok elleni vb-meccset, csak utána indult vissza. A kis Noé végül megvárta az édesapját, aki háromnegyed nyolcra ért be a kórházba, és 8 óra 18 perckor született a kisfia 3415 grammal és 56 centivel, hatalmas hajjal.

Lékai Máté ódzkodott attól, hogy ő vágja el a köldökzsinórt, de azt mondta, máris nagy a szerelem közte és a gyermeke között.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×