eur:
394.27
usd:
369.28
bux:
65533.27
2024. április 23. kedd Béla
Párizs, 2018. május 28.Babos Tímea játszik a spanyol Lara Arruabarrena ellen a francia nemzetközi teniszbajnokság női egyesének első fordulójában a párizsi Roland Garros Stadionban 2018. május 28-án. (MTI/EPA/Christophe Petit Tesson)
Nyitókép: (MTI/EPA/Christophe Petit Tesson

Megvan Babos Tímea új edzője

Nick Horvat lesz a legmagasabban jegyzett magyar teniszező edzője.

Határozatlan idejű szerződéssel a 40 éves Nick Horvat irányítja a jövőben edzőként Timi pályafutását. A horvát szakember először a linzi versenyen, majd utána Luxembourgban lesz ott a stáb tagjaként.

„Egy korszak lezárult, de remélem, hogy a most kezdődő fejezet még sikeresebb lesz, mint az eddigiek. Ebben segítségemre lesz Nick Horvat, mint edző, Kellner Ádám ütőpartner és Kapuvári Csaba erőnléti edző. Izgatottan várom az év hátralévő részét, tele vagyok energiával, megyünk tovább előre!” – nyilatkozta Babos Tímea saját honlapján.

Az 1978. július 15.-én született Nikola (Nick) Horvat 2006 és 2008 között segédedzőként és ütőpartnerként tevékenykedett a korábbi top10-es Mario Ancić pályafutását, 2007-ben kapitánya volt hazája Hopman Kupa-csapatának. A szakember 2008 és 2013 között hazája szövetségében dolgozott a junior válogatott élén, többek között Borna Ćorićot is segítette. A 2016-os és 2017-es szezonban Donna Vekić edzője volt, akivel a világranglista 109. helyéről a karriercsúcsot jelentő 45. pozícióig lépett előre. A zágrábi egyetemen szerzett szakirányú végzettséget.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Egy rossz szokás alakult ki a magyar gazdaságban, ami felnyomja az inflációt is

Egy rossz szokás alakult ki a magyar gazdaságban, ami felnyomja az inflációt is

A szolgáltatások inflációja messze meghaladja az inflációs célt, a jelenség hátterében pedig legalább részben az a "rossz szokás" áll, hogy a szolgáltató szektor szereplői az előző évi átlagos infláció alapján áraznak. Magyarországon két körben is újra emelkedésnek indulhat az infláció, és az éves árváltozás mozgása hatással lehet az inflációs várakozásokra is – mondta lapunknak Virovácz Péter, az ING vezető elemzője. Az elemző szerint nagy inflációs kilengésekre kell számítani a jövőben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×