eur:
395.76
usd:
368.71
bux:
69711.91
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
Moszkva, 2018. július 14.Luka Modric horvát labdarúgó sajtóértekezleten vesz részt Moszkvában 2018. július 14-én. Az oroszországi labdarúgó-világbajnokság döntőjét július 15-én Franciaország és Horvátország játssza a moszkvai Luzsnyiki Stadionban. (MTI/EPA/Felipe Trueba)
Nyitókép: MTI/EPA/Felipe Trueba

Eldőlt, hol folytatja Luka Modric

A spanyol Marca tényként közli, hogy tisztázódtak a Luka Modric jövőjével kapcsolatos kérdések.

A horvát középpályás, az idei világbajnokság legjobbja, az Internazionale heves érdeklődése és az elmúlt napok pletykái ellenére marad a Real Madridban - írja a sport365.hu.

A spanyol klubbal négyszeres BL-győztes, világbajnoki ezüstérmes horvát futballista döntését a portál szerint segíthette, hogy mostantól ugyanannyit keres majd, mint a csapatkapitány, Sergio Ramos és csak a walesi Gareth Bale áll majd előtte a fizetési rangsorban.

A Real Madrid ezzel a gesztussal szeretné jelezni, hogy Luka Modric mennyire fontos része az együttes sikereinek. Modricot 2020-ig köti szerződés az együtteshez.

Címlapról ajánljuk
A politikai „kihalás” fenyegeti a torykat

A politikai „kihalás” fenyegeti a torykat

„Politikai kihalás” fenyegeti a brit Konzervatív pártot – így jellemezhető egy új közvélemény-kutatás, amely szerint az Egyesült Királyság kormányát adó erő parlamenti képviselete drámai módon visszaesik a július 4-i választások után.

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
Csúcsdöntésekkel indul a hét az amerikai tőzsdén

Csúcsdöntésekkel indul a hét az amerikai tőzsdén

Vegyes mozgásokkal indult a hét a tőzsdéken, az ázsiai piacokon nem alakult ki határozott irány, miután a befektetők egy sor friss gazdasági adatot értékeltek, beleérve az vártnál jobban alakuló kiskereskedelmi számokat, és a vártnál rosszabb ipari statisztikákat. A kedvezőtlen ázsiai hétindítás ellenére az európai piacokon pozitív felütéssel indult a nap a múlt heti lejtmenet után, bár a nyitástól távolodva elkezdett fogyni a lendület és délutánra vegyes mozgások alakultak ki. Az amerikai indexek emelkedtek, új történelmi csúcsok születtek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 17. 22:01
2024. június 17. 20:59
×
×
×
×