eur:
394.39
usd:
371.5
bux:
0
2024. április 16. kedd Csongor
Moszkva, 2018. július 14.Luka Modric horvát labdarúgó sajtóértekezleten vesz részt Moszkvában 2018. július 14-én. Az oroszországi labdarúgó-világbajnokság döntőjét július 15-én Franciaország és Horvátország játssza a moszkvai Luzsnyiki Stadionban. (MTI/EPA/Felipe Trueba)
Nyitókép: MTI/EPA/Felipe Trueba

Adócsalásért börtönbüntetésre ítélték Modricot

Az Aranylabda egyik fő esélyese, a horvát labdarúgó-válogatott és a Real Madrid sztárját 8 hónapot kapott, de nem kell letöltenie, kiválthatja pénzbírsággal - írja az El Mundo alapján a goal.com.

A Real Madrid világbajnoki ezüstérmes sztárja elfogadta a bíróság ítéletét, amely szerint a börtön fejében 1,4 millió eurót kell befizetnie az adóhatóságnak. Ebből a horvát játékos 1 milliót már az eljárás kezdetén kifizetett, most pedig az elcsalt összeg 40%-át, vagyis 348 ezer eurót kell még fizetnie.

A 2018-as világbajnokság legjobbjának megválasztott Modricnak a vádak szerint 2013-ban és 2014-ben 870 ezer eurót kellett volna leadóznia a marketingbevételeiből, de ő ezt az összeget egy egy luxemburgi cég bevonásával próbálta elcsalni.

Címlapról ajánljuk
Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Recep Tayyip Erdogannak ez lehet az utolsó ciklusa államfőként, hiszen a török alkotmány szerint nem indulhat több alkalommal a pozícióért. 2028-tól valóban új elnöke lesz Törökországnak? Erről, valamint a március 31-i önkormányzati választások jelentőségéről is beszélt Egeresi Zoltán Törökország-kutató, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem munkatársa az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×