eur:
389.39
usd:
358.89
bux:
66038.2
2024. február 27. kedd Edina
A Vidi FC játékosai ünnepelnek, miután a labdarúgó Bajnokok Ligája második selejtezőkörének visszavágóján 1-0-ra legyőzték a bolgár PFK Ludogorec Razgrad csapatát a felcsúti Pancho Arénában 2018. augusztus 1-jén.
Nyitókép: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Kiejtette a Vidi az esélyesebb Ludogorecet

A MOL Vidi FC 1-0-s győzelemmel kiejtette a Ludogorecet a Bajnokok Ligája selejtezőkörében. Következő ellenfele a svéd Malmö FF lesz.

A székesfehérváriak jobban játszottak az első félidőben, mint Bulgáriában, de kiegyenlített futballt hozott a játékrész, körülbelül a 42. percig. Akkor az osztrák játékvezető második sárga lappal kiállította a Ludogorec egyik brazilját. Vura nem igazán értette a helyzetet, valóban túl szigorú volt az ítélet.

Ellenben elmaradt a fújás két perccel később, amikor a román Moti fellökte gólhelyzetben Marko Scsepovicsot. A Vidi nagyon erőteljesen támadott az első játékrész utolsó perceiben, és Hadzic fejesével megszerezte a vezetést. (Lesgyanús helyzet volt, az akció során a visszalépő Stopira nem biztos, hogy nem volt lesen.)

A második játékrészben a bolgár együttes rákapcsolt, hiszen gólra volt szüksége a továbbjutáshoz. Nagy helyzete nem volt, Kovácsik egy távoli lövést magabiztosan védett. A Vidi ügyelt a védekezésre, ugyanakkor újabb helyzetet nem tudott kialakítani.

A második játékrész közepén beállt a vendégekhez az előző bolgár idény gólkirálya, a korábbi román válogatott Claudiu Keserü is.

A Vidiben Sztefan Scsepovics váltotta az öccsét. Az új fiú rögtön észrevétette magát, beadása után Huszti Szabolcs kapura perdítette a labdát, Renan bravúrral védett.

A 81. percben Joao Paulo szabadrúgása után a labda a lécről pattant ki.

Sárgalap-tengerben Nikolov a pályán, Hadzic helyett. Pátkai Máté és Kovács István váltásával telik le a rendes játékidő.

Keserü fordulásból a kapu mellé lőtt.

Nego még nagyobb helyzetből gurított a kapu mellé.

Ötperces hosszabbítás végén alakult ki a végeredmény: Vidi–Ludogorec 1-0, összesítésben 1-0.

Címlapról ajánljuk
Sulyok Tamás első beszéde - itt meghallgathatja, vágatlanul

Sulyok Tamás első beszéde - itt meghallgathatja, vágatlanul

Bizalmat szeretne építeni az előítéletektől mentes kölcsönös meghallgatás és megértés révén Sulyok Tamás megválasztott köztársasági elnök, aki hétfőn az Országgyűlésben azt mondta, bizonyos hatáskörökben - például a kitüntetések, a kegyelmezés esetén - a lehető legszélesebb transzparencia híve. Cikkünkhöz csatolva meghallgathatja a teljes beszédet.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. február 26. 18:27
×
×
×
×