eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Pontokat veszített a Vidi

A Paks 1-1-es döntetlent ért el a bajnok MOL Vidi FC vendégeként Felcsúton a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójának szombati játéknapján A Mezőkövesd egy pontot szerzett Debrecenben.

Tompán kezdte a találkozót a bajnok MOL Vidi FC, ezt kihasználva a vendégcsapat több ígéretes támadást vezetett. A 22. percben a Paks előnybe került: Szabó bal oldali beadása Kovácsik kezei közül kicsúszott, így Simon Andrásnak nem okozott gondot az üres kapuba találni. Egy perc múlva Stefan Scepovic egyenlíthetett volna, de tiszta helyzetből hét méterről gyatrán Nagy Gergely kezébe gurított. Néhány perc múlva a fehérváriak egyenlíteni tudtak, méghozzá Simon Ádám öngóljával, aki Tamás Krisztián beívelésébe ért bele szerencsétlenül.

A fordulást követően a házigazdák nagy fölényben játszottak, a paksiak elvétve lépték át a félpályát. A Vidi FC elkeseredetten küzdött a győzelemért, ám a Paks mindvégig magabiztosan tartotta az eredményt. A döntetlen igazságos.

Debrecenben óvatosan kezdték a mérkőzést a csapatok, kevés kockázatot vállaltak a játékosok. Az első játékrészben egyik együttes sem tudott helyzetet kialakítani, a Mezőkövesd teljesen egyenrangú ellenfele volt a hazai gárdának. A vezetés megszerzéséhez mégis a DVSC állt közelebb, de a negyvenedik percben Bódi szabadrúgása a bal kapufán csattant. A második félidőt nagyobb sebességi fokozatban kezdte mindkét csapat, a játékrész elején a vendégek is lőttek egy kapufát: Koszta szabadrúgásból találta el a keresztlécet. A folytatásban inkább a hazaiak kezdeményeztek, a Mezőkövesd kontrái azonban veszélyesek voltak. Az egyik ellentámadás végén Drazic lövése megpattant Kinyiken, így egy öngóllal megszerezte a vezetést Kuttor Attila vezetőedző csapata. Az utolsó húsz percben többet támadó DVSC egyenlíteni tudott: Kinyik ezúttal fejjel az ellenfél kapuját is bevette.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×