eur:
394.25
usd:
370.26
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Liverpool, 2018. január 14.Mohamed Szalah, a Liverpool játékosa, miután megszerezte csapata negyedik gólját a Manchester City ellen az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2018. január 14-i mérkőzésén a liverpooli Anfield Road-i Stadionban. A Liverpool 4-3-ra győzött. (MTI/EPA/Peter Powell)
Nyitókép: PETER POWELL

Különleges meglepetést kapott Mohamed Szalah

Ramzan Kadirov csecsen elnök meglátogatta Mohamed Szalah-t az oroszországi labdarúgó-világbajnokságra készülő egyiptomi válogatott szállodájában, Groznijban.

A Liverpool FC csatárának válla megsérült a Real Madriddal szemben 3-1-re elveszített Bajnokok Ligája-döntőben, május 26-án, ezért nem vett részt csapata edzésén. Éppen hotelszobájában pihent vasárnap, amikor váratlanul tájékoztatták, hogy fontos vendége érkezett, aki az előcsarnokban várja.

Ramzan Kadirov felkérte a játékost, hogy kísérje el őt az Ahmad Arenába, amelyet édesapjáról, Akhmad Kadirovról neveztek el. A néhai csecsen elnököt 2004 májusában éppen a grozniji stadionban gyilkolták meg. Amikor megérkeztek, az egyiptomi válogatott edzését figyelő közönség üdvrivalgással és vastapssal fogadta őket.

Az észak-afrikai csapat orvosa hétfőn elmondta, csak az utolsó pillanatban döntik el, hogy Szalah játszik-e pénteken az Uruguay elleni csoportmérkőzésen.

"Lehet, hogy a kispadon kezdi a meccset, még nem született végleges döntés" - mondta Mohamed Abuelela. A csatár hétfőn harminc percet futott, amíg csapattársai edzettek.

"Továbbra is a vállával kapcsolatos fizioterápiás feladatokat végzi, illetve az edzőteremben dolgozik" - mondta Eihab Leheita csapatvezető, aki tagadta, hogy a Liverpool FC nyomást gyakorol rájuk, mondván, teljes felépülése előtt ne játszassák Szalah-t.

"Nem fogunk nyomást gyakorolni Mohamedre, hiszen ő a mi fiunk" - közölte Leheita.

Címlapról ajánljuk
Egyetemi bérkövetelések: előrelépés még nincs, államtitkári ígéret már van

Egyetemi bérkövetelések: előrelépés még nincs, államtitkári ígéret már van

Hankó Balázs megígérte, megvizsgálják, hogy az általa ismert fizetési adatok miért nem egyeznek az egyetemi dolgozók bérpapírjain szereplő számokkal. Gregor Anikó, a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete ELTE Társadalomtudományi Karának szakszervezeti titkára az InfoRádióban elmondta: hasznos volt az újabb egyeztetés, két hét múlva pedig újra tárgyalni fognak.
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×