eur:
369.13
usd:
345.52
bux:
48231.05
2023. június 5. hétfő Fatime
Liverpool, 2018. január 14.Mohamed Szalah, a Liverpool játékosa, miután megszerezte csapata negyedik gólját a Manchester City ellen az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2018. január 14-i mérkőzésén a liverpooli Anfield Road-i Stadionban. A Liverpool 4-3-ra győzött. (MTI/EPA/Peter Powell)
Nyitókép: PETER POWELL

Különleges meglepetést kapott Mohamed Szalah

Ramzan Kadirov csecsen elnök meglátogatta Mohamed Szalah-t az oroszországi labdarúgó-világbajnokságra készülő egyiptomi válogatott szállodájában, Groznijban.

A Liverpool FC csatárának válla megsérült a Real Madriddal szemben 3-1-re elveszített Bajnokok Ligája-döntőben, május 26-án, ezért nem vett részt csapata edzésén. Éppen hotelszobájában pihent vasárnap, amikor váratlanul tájékoztatták, hogy fontos vendége érkezett, aki az előcsarnokban várja.

Ramzan Kadirov felkérte a játékost, hogy kísérje el őt az Ahmad Arenába, amelyet édesapjáról, Akhmad Kadirovról neveztek el. A néhai csecsen elnököt 2004 májusában éppen a grozniji stadionban gyilkolták meg. Amikor megérkeztek, az egyiptomi válogatott edzését figyelő közönség üdvrivalgással és vastapssal fogadta őket.

Az észak-afrikai csapat orvosa hétfőn elmondta, csak az utolsó pillanatban döntik el, hogy Szalah játszik-e pénteken az Uruguay elleni csoportmérkőzésen.

"Lehet, hogy a kispadon kezdi a meccset, még nem született végleges döntés" - mondta Mohamed Abuelela. A csatár hétfőn harminc percet futott, amíg csapattársai edzettek.

"Továbbra is a vállával kapcsolatos fizioterápiás feladatokat végzi, illetve az edzőteremben dolgozik" - mondta Eihab Leheita csapatvezető, aki tagadta, hogy a Liverpool FC nyomást gyakorol rájuk, mondván, teljes felépülése előtt ne játszassák Szalah-t.

"Nem fogunk nyomást gyakorolni Mohamedre, hiszen ő a mi fiunk" - közölte Leheita.

Címlapról ajánljuk
Alacsony itthon a diplomások száma – több oka is van

Alacsony itthon a diplomások száma – több oka is van

A magyar fiataloknak kevesebb mint harmada rendelkezik felsőfokú végzettséggel. Ezzel az aránnyal Magyarország a sereghajtók közé tartozik az EU-ban. Az InfoRádió által megkérdezett szakértő szerint csak átfogó változtatásokkal, a felnőttek felsőoktatásba való bevonásával javulhat ez az adat.
AKTUÁLIS
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×