eur:
395.02
usd:
372.06
bux:
65428.99
2024. április 17. szerda Rudolf

Genovai BL: ötödik a Szolnok

A  Bajnokok Ligáját a görög Olympiakosz csapata nyerte, második az olasz Pro Recco, míg a bronzérem a Barcelonáé lett.

A magyar bajnoki ezüstérmes Szolnok és az ob I idei rájátszásában a harmadik helyet megszerző Eger összecsapásán a védekezés dominált, támadásban kevésbé voltak hatékonyak a csapatok. Nagyobb különbségre nem is tudott szert tenni egyik gárda sem, egészen a harmadik negyedig, amikor a Szolnok ellépett 6-4-re. A befejező nyolc percben már a Tisza-partiak uralták a játékot, s végül biztosan győztek négy góllal. Ezzel övék lett a BL ötödik helye, az Eger pedig hatodikként zárt.

BL, nyolcas döntő, az 5. helyért: Szolnoki Dózsa-ZF-Eger 10-6 (0-1, 2-1, 4-2, 4-2).

Góldobók: Cuk 3, Younger, Zalánki 2-2, Kis, Aleksic, Gocic 1-1, illetve Bedő, Avramovic 2-2, Vlahopulosz, Biros 1-1.

A negyeddöntőben az Egert legyőző Barceloneta lett a harmadik a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában.

A spanyol csapat a sorozat genovai nyolcas döntőjének szombati bronzmérkőzésén könnyedén, 14-8-ra győzte le a tavalyi döntős - az idei negyeddöntőben a Szolnokot búcsúztató - horvát Jug Dubrovnikot.

BL, nyolcas döntő, bronzmérkőzés: CNA Barceloneta (spanyol)-Jug Dubrovnik (horvát) 14-8 (4-1, 2-3, 6-3, 2-1).

A Bajnokok Ligáját a görög Olympiakosz csapata nyerte, miután a döntő aranycsatájában 9-7-re legyőzte az olasz Pro Reccót.

A finálé hőse Jannisz Funtulisz volt, aki egymaga négy gólt szerzett. Az Olympiakosz - amely két éve elveszítette a döntőt a Jug Dubrovnikkal szemben - 2002 után másodszor ért a csúcsra..

BL, nyolcas döntő, döntő: Olympiakosz (görög)-Pro Recco (olasz) 9-7 (2-1, 2-3, 3-2, 2-1).

A 7. helyért: AN Brescia (olasz)-Spandau 04 (német) 14-10 (3-4, 2-4, 5-0, 4-2).

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Brüsszelben: „ez a vörös vonal”

Az uniós migrációs és menekültügyi csomag esetében szerinte a legfontosabb kérdés, hogy azok, akik Európába akarnak jönni, maradhatnak-e az unió területén mindaddig, amíg menekültügyi kérelmüket elbírálják vagy az unió határain kívül kell várakozniuk a döntés meghozataláig.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

A tegnapi meredek amerikai lefordulást követően a rossz hangulat átragadt Európára is, nagy esést láthattunk ma a kontinens piacain, ebben a kedvezőtlen nemzetközi miliőben a magyar tőzsde is lefordult, a BUX közel 3 százalékos mínuszban zárt, a blue chipek közül pedig az OTP teljesített legrosszabbul. Az amerikai tőzsdéken vegyes mozgásokat hozott a keddi nap: csak a Dow tudott pluszban zárni. Részvénypiaci témákkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×