eur:
393.23
usd:
368.05
bux:
66001.33
2024. április 24. szerda György
München, 2017. szeptember 13.Thomas Müller, Robert Lewandowski és Arturo Vidal, a Bayern München első osztályú német labdarúgócsapat játékosai (b-j) fényképezik magukat bajor népviseletben a klub egyik legjelentősebb szponzora, a Paulaner sörmárka reklámfotózásán Münchenben 2017. szeptember 13-án. A Paulaner sört kizárólag a bajor fővárosban főzik és palackozzák.(MTI/EPA/Christian Bruna)
Nyitókép: CHRISTIAN BRUNA

Véget ért a BL a Bayern München futballistájának

Arturo Vidal, a Bajnokok Ligájában elődöntős Bayern München futballistája térdsérülése miatt ebben a szezonban már nem léphet pályára.

A bajor klub keddi tájékoztatása szerint a chilei középpályást, aki szombaton edzés közben elcsúszott, hétfőn megoperálták, ami után egyértelmű vált, hogy hosszú ideig nem játszhat.

Vidalról hétfőn Jupp Heynckes vezetőedző még úgy nyilatkozott, hogy apróbb operációra van csak szüksége, és rövid idő belül visszatérhet, ám a beavatkozás során az előzetesen gondoltnál komolyabb problémát fedeztek fel a térdében.

A Bayern ezzel alapemberét vesztette el a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája- és a keddi Bayer Leverkusen elleni Német Kupa-elődöntő előtt. Az együttes egyik legjobbjának kiválása fájdalmasan érintheti a csapatot,a mely a triplázásra hajt ebben a szezonban, a bajnoki címet már bebiztosította.

Vidal a bajnokságban 22 meccsen hat gólt szerzett, emellett a BL-ben nyolcszor, a Német Kupában négyszer lépett pályára.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×