eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Xenia Smits (b), Beatrice Edwige (j) és Grace Zaadi Deuna (háttal), a Metz, valamint Mészáros Rea Réka (k), az FTC játékosa a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének ötödik fordulójában játszott FTC-Rail Cargo Hungaria - Metz HB mérkőzésen Dabason 2018. március 3-án.
Nyitókép: Czagány Balázs

Hatalmas tervek a Fradinál

A Ferencváros kézilabda-szakosztálya kitart célja mellett, és a női csapatnál nem lesz több négy légiósnál a következő szezonban sem – mondta Nyíri Zoltán, az FTC operatív igazgatója a Sport Tv Mai helyzet című műsorában csütörtökön.

'A Fradinak van egy eltökélt célja, a csapatban nem lesz hat-nyolc légiós. Most is négy van csupán, és ugyan jövőre lesz változás, de négynél több külföldi játékost akkor sem szerződtetünk. Mi a magyar kézilabda és a válogatott érdekeit tartjuk szem előtt” – mondta Nyíri Zoltán az nso.hu cikke szerint.

Arra a kérdésre, hogy a macedón sztárcsapat, a Vardar Szkopje szétesésével felszabaduló játékosok közül miért nem csapott le néhányra a klub, a sportvezető azt válaszolta, voltak tehetősebb kérők, például a Siófok. A Balaton-parti egyesületet erősíti a következő szezontól a horvát világsztár, Andrea Penezic, valamint az orosz Tatyjana Hmirova is.

Nyíri Zoltán beszélt arról is, hogy a férfi csapatot komolyan megerősítenék.

„Nem szeretnék előre elkotyogni olyat, ami papíron nincs megerősítve. De azokat a magyar válogatott kézilabdázókat, akik a saját csapatukban nem meghatározó játékosok, vagy talán nem is játszanak, megpróbáljuk megszerezni, és sok játéklehetőséget adni nekik. Ezáltal a Fradi és a válogatott is erősödne. Zajlanak a tárgyalások, de semmi konkrétumot nem tudok mondani" - fejtette ki az operatív igazgató.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül
tudósítónktól

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×