eur:
394.43
usd:
371.48
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Friss hírek Mészöly Kálmán állapotáról

Javul Mészöly Kálmán állapota, hamarosan másik kórházba szállíthatják át.

Az egykori válogatott labdarúgót és szövetségi kapitányt néhány hete agyvérzés gyanújával, magas vérnyomással szállították kórházba, ahol kétoldali tüdőgyulladást kapott, miközben a vizsgálatok során megállapították, hogy meglehetősen rossz állapotban van a szíve is, és ezen csak egy jelentős operáció segíthet.

A Nemzeti Sportnak Mészöly Kálmán fia, Mészöly Géza elmondta: édesapját egyre többen látogatják, és jólesik neki a felé áradó szeretet és figyelem. A család segítségével tornáztatják, mozgatják, s már egyre többször kel fel az ágyból. Ha a javulás továbbra is folytatódik, akkor a jövő héten átszállíthatják egy II. kerületi rehabilitációs intézetbe, ahonnan felerősödve, visszatért életkedvvel térhet haza – tette hozzá. A nagy kockázat miatt lehetőség szerint elkerülnék a komplikáltnak tűnő szívműtétet. 

A telefont Mészöly Géza átadta apjának is, aki azt mondta: „fiatal barátom, annyira jobban vagyok, hogy hamarosan Thaiföldre indulok egy küldöttség élén..."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×