eur:
395.04
usd:
370.8
bux:
65132.72
2024. április 19. péntek Emma
Jó híreket kapott Mészöly Kálmán

Jó híreket kapott Mészöly Kálmán

A volt válogatott labdarúgó és szövetségi kapitány állapota jelentősen javult, a bakteriális tüdőgyulladásból kezd kilábalni, és ha minden így folytatódik, akár napokon belül hazaengedhetik a kórházból.

A tüdőgyulladásból már majdnem sikerült kigyógyulnia, a laborleletek azt igazolják, hogy az ezt okozó baktérium már nincs a szerve­ze­té­ben. Láza sincsen, így néhány nap további rehabilitáció után remélhetőleg hazatérhet majd – tudta meg a Blikk ifjabb Mészöly Kálmántól.

A futball-legendát a múlt hét végén mentővel szállí­tották a Szent János Kórházba agyvérzés gyanújával, s később a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára vitték kivizsgálásra, mert a szívével is gondok voltak: kiderült, hogy koszorúér-szűkülete van, ám operációra egyelőre nem került sor, s visszaengedték a másik intézménybe.

Egyelőre nincs napirenden a műtét, ha megerősödik, újabb vizsgálat vár rá, amely megállapítja, kell-e műteni. 

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×