eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Egy meglepő, új Hemingway-idézet

Egy meglepő, új Hemingway-idézet

Csak röviden reagált George F. Hemingway, a Bp. Honvéd tulajdonosa a labdarúgó NB I-et a csapattal megnyerő, majd mégis távozó edző, Marco Rossi szavaira.

A Honvéd edzője egy Facebook-posztban jelezte, nem a pénz miatt távozott Kispestről, hanem egy jó szakmai tervet hiányolt. Igaz, utána ezt írta: "Egyszerűen elutasítottam egy illetlen ajánlatot: egy egyéves szerződést, ugyanazokkal a számokkal, mint az előző két idényben."

Az nb1.hu megkereste a kispesti klub tulajdonosát, George F. Hemingwayt, aki röviden reagált az olasz szakember állításaira: „Marco Rossi jó ember, jó edző. A Budapest Honvéd a Bajnokok Ligájára és a 2017/18-as szezonra készül. A múlttal kapcsolatban semmilyen mondanivalónk nincs.”

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×