eur:
394.05
usd:
365.67
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

Cseh László elárulta, mi a nagy ellensége

"A 200 pillangó után eljutni az eredményhirdetésig lehet, hogy nehezebb volt, mint magát a távot leúszni" - mondta a DIGI Sport csatorna Sport 24 híradójának a Cseh László az úszó Budapest Bajnokság után, amely a budapesti vizes vb fő tesztversenye volt. A versenyigazgató gyűjti az észrevételeket - eddig 34 jutott el hozzá -, és a munkatársaival próbálnak mindent megoldani.

Tóth Ákos versenyigazgató elmondta, hogy a mostani versenyt úgy rendezték meg, mintha már most a világbajnokságra került volna sor. Az esetlegesen még előforduló problémákat igyekeznek megoldani a rajtig. "Nagyon érdekel a versenyzők véleménye, hiszen ők azok, akik először 'megkóstolják' a vizet, és ők úsznak. Mindenkit kértem - de az edzőket is -, hogy ha bármilyen észrevételük van, azonnal szóljanak.

Most a harmincnegyediknél tartok, amit felhasználunk, listára tesszük, és mindegyiket el kell intézni."

Cseh László is mondott pár észrevételt a Sport 24 híradónak a DIGI Sporton. "Az uszoda szerintem tökéletes, a melegítő medence nagyon jó, kellemes ott is úszni, el lehet könnyen helyezkedni, persze, majd ma jönnek a külföldi csapatok, jóval szűkösebb lesz a hely, de egyelőre minden rendben volt. Ami kicsit furcsa, hogy elég sokat kell sétálni, hiszen nagyon-nagy a létesítmény. A 200 pillangó után eljutni az eredményhirdetésig lehet, hogy nehezebb volt, mint magát a távot leúszni."

A kétszeres világbajnok persze szívesen sétálna a dobogóig egy vb-éremért. "Mindenképpen, de azért remélem, hogy

addigra engedik a liftet használni, mert a lépcsőzés a nagy ellenségem."

Cseh László 200 pillangón már bezsebelt egy aranyat a vb-helyszínen. "Nagyon örülök, hogy ilyen jó verseny volt, jól ment az úszás, jól éreztem a tempókat, a hosszokat. Ez mindenképpen biztató, de az elkövetkező időszakban ennél még sokkal jobbra lesz szükség. A vb-rajtig ezt még össze tudjuk rakni" - tette hozzá a háromszoros olimpiai ezüstérmes klasszis.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×