eur:
394.07
usd:
364.98
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Gera marad

Gera Zoltán egy évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését a Ferencváros labdarúgócsapatánál.

A klub honlapja emlékeztet rá, hogy a 38 éves játékos a Pécsi MFC-ben lett élvonalbeli futballista, majd először 2000 nyarán igazolt az FTC-be, ahol hamar vezéregyéniség lett, s 2002-ben bekerült a magyar válogatottba is.

Az angol Premier League-ben szereplő West Bromwich Albion 2004-ben magyar rekordösszegért szerződtette, a csapatot később a másodosztályba is követte, majd a 2007/08-as szezonban - a bajnokság legjobbnak választott játékosaként - visszavezette az együttest az élvonalba. Később Gera a Fulhamnél töltött három évet, amellyel a 2009/10-es szezonban Európa Liga-döntőt játszott, majd újabb három idény következett a West Bromwich-nál.

A 97-szeres válogatott futballista 2014-ben tért haza a Ferencvároshoz.

A mostani idényben az FTC keretéből csak Emir Dilaver töltött nála több percet a pályán. Áprilisban, éppen a 38. születésnapján mesterhármast szerzett a Gyirmót elleni bajnokin.

Gera Zoltán háromszoros magyar bajnok, négyszeres Magyar Kupa- és háromszoros Magyar Szuperkupa-győztes.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×