eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Faragó Tamás: most kiderül, ki a profi

Faragó Tamás: most kiderül, ki a profi

A legtöbben arra számítanak, hogy Szolnok-Pro Recco döntőt rendeznek a budapesti férfi vízilabda Bajnokok Ligája Final Six szombati döntőjében - vélekedett Faragó Tamás olimpiai és világbajnok vízilabdázó. Kemény csatát vár a ma esti Szolnok--Eger eldöntőben is.

Faragó Tamás szerint bármi megtörténhet a magyar elődöntőben, még az is, hogy az Eger nyer. A Szolnokot lényegesen esélyesebbnek tartja, de az Eger képes egy mérkőzésre olyan formaváltozást mutatni, amelyre esetleg a nézők nem számítanak.

"A Szolnok söpréssel nyerte a bajnoki döntőt, és nagyon erős, olyan klasszisai vannak, mint Vámos, Varga vagy Prlainovic, miközben a másik oldalon Hárai kivételével a többiek még nem találták meg a formájukat" - mondta az olimpiai bajnok.

Faragó szerint nem befolyásolja az elődöntőt az, hogy az Egernek volt egy kemény meccse csütörtökön a Brescia ellen.

"Ezek a fiúk profik, naponta kétszer két órát edzenek, egy alig egyórás mérkőzés nem vehet ki belőlük annyit, hogy fizikailag elfáradjanak. Az idegi terhelés azonban hatalmas, mert a klubok jövője is függ a BL-szerepléstől. Ilyenkor derül ki, hogy kik a profik, és hogy képesek-e a legfontosabb mérkőzésen a legjobb teljesítményre" - mondta a pólólegenda. Ő egyébként, ahogy a többség, Szolnok-Pro Recco döntőt vár, mert szerinte jelenleg ez a két legjobb csapat.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

A világbajnok BMX freestyle-os néhány évre abbahagyta a versenyzést, de amikor a sportága bekerült az olimpiai programba, hamar visszatért. A népszerű influenszer az InfoRádióban elmondta: a BMX freestyle-ban nem lehet előre jósolni vagy esélyeket latolgatni, sok tényezőtől, körülménytől függ, hogy sikerül egy-egy verseny, de a kvótaszerzés lesz a célja a júniusi, budapesti olimpiai selejtezőn.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×