eur:
392.51
usd:
367.42
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Felipe Massa: nincs esély Michael Schumacher felépülésére

Felipe Massa: nincs esély Michael Schumacher felépülésére

Michael Schumacher egykori csapattársa és közeli barátja a Nemzeti Sportnak adott interjúban azt mondta, többet tud a síbalesete után nyilvánosság elől eltűnő hétszeres világbajnokról, de nem osztja meg a nyilvánossággal, és nem hisz abban, hogy Schumacher még egészséges lesz.

Felipe Massa a barcelona Forma-1-es Spanyol Nagydíjon adott interjút a Nemzeti Sportnak, és elmondta, hogyan tért vissza a nyugdíjas életből ismét a versenyzéshez. A Williamsnél most egy fiatal társa van, Lance Stroll, és hasonló a kapcsolatuk, mint amikor Massa odakerült Michael Schumacher mellé a Ferrarinál.

"Még szinte gyerek voltam, és árgus szemekkel figyeltem, amit Michael csinált. Lenyűgöző belegondolni, mennyit tanultam tőle, és mennyit fejlődtem mellette" - mondta Massa, és megjegyezte, a hétszeres világbajnoknak fantasztikus személyisége és kisugárzása volt, a brazil pilóta Lionel Messiéhez vagy Cristiano Ronaldóéhoz hasonlította. Mint mondta, közeli barátságba kerültek, de csak azok tudták jól érezni magukat vele, akik megértették az összetett személyiségét. 

Schumacher 2013-as síbalesetéről azt mondta, borzasztó szomorú, ami vele történt. "A versenyzés világában évtizedekig közvetlen életveszélyben volt, aztán jön ez a hülye baleset... Nehezen emésztem meg a történteket, nagyon szomorú vagyok, de próbálom úgy megőrizni az emlékeimben, amilyen a baleset előtt volt" - mondta Massa.

Arra viszont nem lát esélyt csaknem három és fél év után, hogy Schumacher felépül, és egészségesen visszatér.

"Nagyon súlyos a helyzete. Persze reménykedem, de

az idő múlásával már nehéz igazán hinni benne, hogy valaha is ugyanolyan lesz, mint volt

- mondta az egykori csapattárs, és hozzátette: - Többet tudok, mint mások, de nem tisztem ezt megosztani a nyilvánossággal."

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×