eur:
394.64
usd:
365.41
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Elkezdik építeni a Vasas-stadiont, bővíthető is lesz

Elkezdik építeni a Vasas-stadiont, bővíthető is lesz

A Vasas Sport Club elnöke, Markovits László aláírta a Market-KÉSZ konzorciummal kötött generálkivitelezői szerződést, így akár már a jövő héten elkezdődhet az új Illovszky Stadion építése.

Az éppen csütörtökön 106 éves angyalföldi klub honlapján megjelent közlemény szerint a megállapodás egy 5154 férőhelyes stadion megépítéséről szól, de ha igény lesz rá, a keleti lelátót a későbbiekben ki lehet bővíteni, amelynek köszönhetően a befogadóképesség elérheti a 6204 főt.

"Büszke vagyok arra, hogy sikerrel zártunk egy hosszú, négyéves folyamatot, amelynek végén megkezdődhet az új Illovszky Stadion építése" - nyilatkozott Markovits László, hozzátéve, hogy jövő hétfőn adják át a munkaterületet a kivitelezőnek, ezt követően kezdődhetnek meg a munkálatok.

Müller Sándor, a Vasas legutóbbi labdarúgó-bajnokegyüttese, a negyven éve aranyérmet nyert csapat kapitánya azt mondta: bízik abban, hogy ha már ilyen színvonalú stadionra lehetnek büszkék, a futball is fejlődik, mert "nincs az a csodálatos a pálya, amely cselt tudna bemutatni vagy képes volna gólt szerezni". Reméli, hogy a kulturált körülmények között a régi labdarúgók is kapnak néhány széket. 

Vancsa Miklós, a Vasas labdarúgóinak ügyvezetője elmondta: hab a tortán, hogy az utolsó pillanatokban azt is sikerült elérni, hogy szükség esetén tovább bővülhessen az új stadion.

Az új stadiont a tervek szerint 2018 nyarán adják át.

Elkezdik építeni a Vasas-stadiont, bővíthető is lesz

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×