eur:
389.52
usd:
363.33
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Märcz: Örülök, hogy nem vettünk vissza

Märcz: Örülök, hogy nem vettünk vissza

A fölényes pénteki siker után a magyar férfi vízilabda-válogatott szombaton este Montenegró ellen játszik a Tüskecsarnok melletti uszodában.

Hamar háromgólos előnyre tett szert a magyar válogatott Szlovákia ellen: Decker Ádám egyszer, Manhercz Krisztián rögtön két góllal vétette észre magát. A második játékrész Vámos Márton és Hosnyánszky Norbert vezérletével 7–2-re duzzadt az előny, majd Märcz Tamás szövetségi kapitány játékosai tovább folytatódott a magyar parádé, így a hazaiak 20–5-ös sikerrel kezdték a tornát.

A szakvezető elégedetten értékelte a győzelmet.

„Szlovákia jobb csapat, ha komplettebb a játékoskerete. Ezúttal hiányosan álltak ki. Örülök, hogy nem vettünk vissza a kezdeti lendületünkből. Folyamatosan nagy kedvvel játszottunk, jó teljesítményt mutattak a srácok” – mondta Märcz Tamás az InfoRádiónak.

A találkozón hat gólt szerző Hosnyánszky Norbert előzetesen is könnyű győzelemre számított, de már a következő mérkőzésre koncentrál.

„Fárasztó meccs volt, Örülök, hogy sok újoncot avatott a válogatott. A Montenegró elleni összecsapás azonban jóval nehezebb lesz. Az eredmény másodlagos lesz, ugyanolyan koncentrált játékot kell mutatnunk, mint pénteken” – fogalmazott az InfoRádiónak.

A magyar férfi vízilabda-válogatott szombaton 20 óra 30 perctől Montenegró ellen játszik, vasárnap 11 óra 30-tól pedig Horvátország lesz az ellenfél.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×