eur:
393.77
usd:
365.46
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Halálos beteg kisfiú lett az angol sztárcsapat kabalája

Halálos beteg kisfiú lett az angol sztárcsapat kabalája

Bradley Lowery, a súlyos rákbeteg ötéves kisfiú volt az Everton csapatának kabalafigurája a Manchester City elleni Premier League-rangadón.

A labdarúgó-mérkőzés ezúttal rendhagyó módon kezdődött, mert az Everton csatára, Romelu Lukaku a karjaiban vitte a kis Bradleyt a pályára, és ő végezte el a kezdőrúgást a szurkolók éljenzése közepette.

A fiúnál 2013-ban diagnosztizálták a rák egyik ritka, jelenleg gyógyíthatatlan fajtáját. Az édesanyja, Gemma Lowery még decemberben hozta nyilvánosságra, hogy az orvosi vélemények szerint egyik eljárás sem tudja meggyógyítani a fiát, pedig csak az Egyesült Államokban 700 ezer fontnyi adományt gyűjtöttek a javára.

Az egyébként Sunderland-szurkoló kisfiú szeptemberben már ott volt a pályán, amikor a kedvencei éppen az Evertont fogadták bajnoki mérkőzésen. Akkor a vendégek is gyűjtésbe kezdtek, és 200 ezer fontot adományoztak Bradleynek, most pedig azért hívták el egy hazai mérkőzésükre is, hogy még több támogatót tudjanak megnyerni az ügyének. 

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×